43 évesen szülni ?
Van aki 43 évesen szült és egészséges lett a gyerek?
Nagyon nehéz volt? Megviselt?
Szeritetek bele lehet vágni?
Én nem vágnék bele. De ez is emberfüggő. Nem tudok már olyan rugalmas lenni, mint pl. 25-35 éves koromban.
Plusz.. Nekem nem hiányozna, hogy az alsós iskolai anyák napján megkérdezzék a gyereket, hogy miért nem az anyukája jött el, vagy hogy-hogy a nagyi hozza-viszi..Tudom, nem kéne más véleményével törődni
Ha becsúszna se tartanám meg. Nem fér a terveimbe, se időm, se pénzem, se kedvem nincs egy harmadik gyerekhez. Már 18 és 15 éves gyerekeim vannak.
46N
Fél éve szült a kölléganom 45 évesen. Down szindrómás lett a kislánya.
Én ennyi idősen nem szülnék, és nem csak azért nem mert nagyobb esély van, hogy a gyermek betegen születik, hanem mert ennyi idősen már nem igazán akarnék csecsemővel foglalkozni. Amúgy a férjem is nagyon késői gyerek, és mindig mondja, hogy nagyon nem jó, ha a szülők nagyszüli korban vannak amikor tinédzser a gyerek. Túl nagy lenne a gererációs különbség.
Tervezném és igen, vállalnám. Minden embernek máshol van a határ, nálam ez bőven beleférne.
A kockázatokat meg az orvosommal tisztáznám, akiben megbízok, nem névtelen gyakorizók véleményét kérném ki, akik ide járnak ventillálni meg ítélkezni, mint tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!