Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összeköltözés vagy esküvő...

Összeköltözés vagy esküvő után hány évvel vállaltatok gyereket?

Figyelt kérdés
Hány év csak kettesben töltött idő kérését tartjátok reálisnak?
2020. okt. 10. 12:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

3.5 év után költöztünk össze. 9 év után házasodtunk, 10 év után született meg az első lányunk, 3 év múlva a második és most ismét 3 év után lassan a harmadik lányunk is érkezik. 15 éve vagyunk együtt, lassan 16.

Férjem 17 én 18 voltam mikor össze jöttünk.

2020. okt. 10. 17:20
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

Összeköltözés után 6 év, esküvő után rögtön próbálkozni kezdtünk.

Szerintem 3 év minimum ideális egy gyerek előtt, annyi kell ahhoz is, hogy a másikat megismerd teljesen. De nyilván a kor sem mindegy, én 19 voltam mikor összejöttünk. 35-40 felett nyilván nem akar sokat várni az ember.

2020. okt. 10. 17:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Összejöttünk, 3 hónap után összeköltöztünk, 1 éves évfordulón esküvő, rá egy hónapra pozitív teszt. :)
2020. okt. 12. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!