Hogy fogadjam el a szülés utáni testem, és mit tegyek, hogy ne szégyenkezzek miatta?
Miért szégyenkezel?
Mennyi idő telt el?
Fejben kell elfogadni a tested. Ehhez nagy segítség, ha a párod biztató szavakat és támogat. Sajnos tapasztaltam, hogy egyes férfiak becsmérlik a nőt, csúnya megjegyzéseket tesznek.
Szerencsére a férjem mindig biztat és bár pl van kötényhasam, nem piszkál vele. Segít, hogy pl aerobicozni tudjak járni rendszeresen.
Mivel engem is zavart, így online tornát csináltam (gyerunkanyukam.hu)
7 hónappal a szülés után 1 kiló plusz maradt a teherbeeséskori súlyomhoz képest.
Ennyi hülyeséget összehordani!
Én pl 4,5 éve szültem, kapok elég bókot, az ágyban sincs baj, de ettől még a kötényhasam és a félig üres tejeszacskó melleim még undorítóak!
Nemrég szültél, alapból min. annyi idő kell a szervezetnek regenerálódni amennyi idő alatt "elcsesztődött", addig segíthet valamennyit a helyes táplálkozás, kollagén esetleg
Nem undorító a tested!
Ha a párod, családod nem tud ezen átlendíteni, akkor érdemes keresni pszichológust, ne hagyd, hogy ez ráüljön a lelkedre, és ezáltal a pároddal való kapcsolatodra, még akár a babához való viszonyodra is.
"Gyanítom, hogy a párod se úgy áll ehhez hozzá, ahogy kellene. Nem dicsér, nem bókol, esetleg nem szeretkezik veled eleget."
Szrrá leszek pontozva, de felteszem a kérdést: a férjének hazudnia kellene neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!