Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet gyereket arra nevelni,...

Lehet gyereket arra nevelni, hogy leszbikus legyen, vagy ez csak úgy kialakulhat?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 23:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy lehet. A mostani propaganda ezt szeretné elérni. Már mesekönyvben is ezt promózzák!
2020. okt. 5. 06:01
 12/32 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet. És a 11-es teljesen hülye, de nem szeretnék most erről vitázni.
2020. okt. 5. 06:08
 13/32 anonim ***** válasza:
17%
Szóval nem hiszed? Pedig sajnos bizony tényleg megjelent egy mesekönyv ahol a melegeket promózzák. :(
2020. okt. 5. 06:11
 14/32 anonim válasza:
83%

Nem azt promózzák, kár, hogy csak szalagcímeket olvasol. A könyvben szereplő történetek nemcsak melegekről szólnak, hanem mindenféle kisebbségről.

Mellesleg nem lehet valakit erre nevelni, az én szüleim heteroszexuálisok, nem ezt láttam otthon, mégis leszbikus vagyok. De hát a sok barom esdig nem tud eljutni gondolatban, azt hiszik, ez is olyan, mint az influenza, hogy bárhol elkaphatja az ember.

2020. okt. 5. 06:44
 15/32 anonim ***** válasza:
28%

Nem csak a genetika számít.

Kialakulthat a környezeti behatások miatt is.

2020. okt. 5. 06:47
 16/32 Derjaderja ***** válasza:
30%

El tudom képzelni, hogy ha vki alapból biszexuális hajlamú, akkor vmilyen hatásra inkább az egyik vagy másik nemmel lesz kapcsolatban. Pl megerőszakolják v hasonló.

A mesekönyvtől nem lesz leszbikus ee nem is ezt akarja az a könyv elérni.

2020. okt. 5. 06:54
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Tekintve, hogy a melegek egy jó része bigott heteroszexuálisokhoz születik, nem igazán. A közel-keleten is vannak homoszexuálisok, pedig ott aztán nincs promózva...
2020. okt. 5. 07:42
 18/32 anonim ***** válasza:
21%
Pedig a külső tényezők és a nevelés hatással lehet rá. Persze, nincs rá garancia, hogy valóban az lesz, de nagy rá az esély.
2020. okt. 5. 08:00
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

18: vagy megfelelő környezetben előbb felvállalják. Akár önmaguk előtt is.

Van transzexuális ismerősöm, akit amióta ismertem, tökéletesen homofób és transzfób volt évekig, aztán egyszercsak hormonkezelve, női ruhákban került elő.

2020. okt. 5. 08:05
 20/32 anonim ***** válasza:
95%
Az anyaméhben eldöl.
2020. okt. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!