Lehet gyereket arra nevelni, hogy leszbikus legyen, vagy ez csak úgy kialakulhat?
Nem azt promózzák, kár, hogy csak szalagcímeket olvasol. A könyvben szereplő történetek nemcsak melegekről szólnak, hanem mindenféle kisebbségről.
Mellesleg nem lehet valakit erre nevelni, az én szüleim heteroszexuálisok, nem ezt láttam otthon, mégis leszbikus vagyok. De hát a sok barom esdig nem tud eljutni gondolatban, azt hiszik, ez is olyan, mint az influenza, hogy bárhol elkaphatja az ember.
Nem csak a genetika számít.
Kialakulthat a környezeti behatások miatt is.
El tudom képzelni, hogy ha vki alapból biszexuális hajlamú, akkor vmilyen hatásra inkább az egyik vagy másik nemmel lesz kapcsolatban. Pl megerőszakolják v hasonló.
A mesekönyvtől nem lesz leszbikus ee nem is ezt akarja az a könyv elérni.
18: vagy megfelelő környezetben előbb felvállalják. Akár önmaguk előtt is.
Van transzexuális ismerősöm, akit amióta ismertem, tökéletesen homofób és transzfób volt évekig, aztán egyszercsak hormonkezelve, női ruhákban került elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!