Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy kitolódott...

Miért mondják hogy kitolódott a gyerek vállalás amikor gyűlölik a 30+os anyukákat?

Figyelt kérdés
Láttam itt egy kérdést, az anyuka új kapcsolatába szeretett volna egy gyermeket egy kamasz mellé, normális kérdés volt, teljesen korrekt válaszokat vártam de mivel odaírta, hogy 36 éves konktétan széttépték és regényeket írtak, úgy sértegették. Számomra felháborító, hogy ennyire sötétek az emberek. Nem lát bele senki a dolgokba csak pofázik. Sehol nem látom, hogy jó lenne később szülni, mindenki már 20 évesen elvárja a babát a nőktől. Nekem 22 lett volna gyerekem, de a 16.hétben extrém súlyos down-kórt diagnosztizáltak. Több vizsgálat csak megerősítette, nem vállaltam. Utána 1 évig sírtam, hallani se akartam gyerekről. Utána 25 évesen már szerettem volna, de nem jött össze. Millió kivizsgálás és próbálkozás után, a 4.!!! Beültetésre lettem terhes 32 évesen. Most a fiam 3 éves lesz májusban, szeptemberben az óvodába le fognak köpni az anyukák, mert nem vagyok 25 éves? Mert ha egy kérdésben ilyen gyűlölködve válaszolnak előben mit csinálnak? Megvernek, mert mertem 32 évesen szülni, amikor csak 20on évesen szabad?
2020. okt. 4. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

36 évesen szültem sosem szólt be senki és senkit nem is érdekel.

Az már izgalmasabb ha valaki 16 évesen szül, de annak se szólnak be, itt nálunk intelligens emberek laknak.

2020. okt. 4. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

Jesszus, nyugi. Ez itt a gyakori, itt mindenki 20 évesen fél millát keresett már havonta, TERMÉSZETESEN saját háza is volt, és úgy vállalt gyereket. Kac-kac.

Én 27 évesen szültem az elsőt, mondták a kórházban, hogy milyen fiatal vagyok, a szobatársaim 36 és 38 évesek voltak. Senki nem öregezte le őket. A másodikat 30 évesen szültem, a 18 hetes ultrahangon a doki megjegyezte az istenhegyin, hogy ritka manapság, hogy valaki már a másodikkal terhes ennyi idősen 🤷‍♀️ Pedig azért a 30-at igazán nem tartom fiatalnak.

Szóval nem, dehogy fognak leköpni, lesz nálad idősebb is szerintem.

2020. okt. 4. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Igényesebb körökben a harmincas nő fiatal, fitt és nem leamortizált.

Aki pedig ilyesmiért gyűlöl valakit, az emberként annyira nem érték, hogy kár is róla szólni.

2020. okt. 5. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt a kérdést én is most olvastam. Hát van ott egy nagyon alpári válaszoló valami 2,5 "pipával" ami eleve sokat elárul a válaszai színvonaláról.

Én is 32 évesen vagyok terhes, bevallom nagyot néztem, hogy ezek szerint ösztönlény vagyok, meg gáz, de most mit vársz egy olyan alaktól aki ilyen stílusban nyilvánít véleményt, meg olyanokat kommentel, hogy jobb csóróságba fiatalon szülni, mint 30 felett biztos anyagiakra? Meg hogy mivan ha szétmennek a fiatal szülők majd lesz más párjuk mivan akkor, lényeg hogy szült korán a nő?

Azért nagyjából sejthető, hogy milyen körökből származhat a "kedves" kommentelő. Gondolom élete fő müve, hogy 20évesen szült, és ezt tudja is magáról, más okát nem látom ennek a stílusnak.

Szóval, nyugi, az emberek nagytöbbsége nem "gyűlöl" minket,max nem szülne 30 felett, de aki ezt kulturáltan képes kifejteni azzal nyilván nincs is baj. A többihez meg állj úgy, hogy nemigen mozogtok egy társaságban szóval nem mindegy mit pocskondiázik egy ilyen IQ nuku?

Jól írta az utolsó válaszoló, igényesebb körökben egy 30as anyuka minden csak nem lelakott, elkésett vagy bármi ami miatt szégyenkezni kell.

2020. okt. 6. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!