Miért mondják hogy kitolódott a gyerek vállalás amikor gyűlölik a 30+os anyukákat?
1. A gyerekvállalás kitolódott. Ez tény, és teljesen független attól, hogy ki mit gondol a jelenségről.
2. 36 évesen első gyereket sem késői szülni, nem hogy többediket.
3. Kicsit könnyen dobálózol az erős szavakkal. Az, hogy valamivel nem értek egyet, nem jelenti azt, hogy gyűlölöm. Egy ismerősöm néhány hete, már az 50-hez közel, a kb. ötszázadik lombik után szült gyereket. Nem értek vele egyet, szerintem lesz még ebből gondjuk később, de azt állítani, hogy emiatt gyűlölöm, bocs, de nekem sértő.
4. Senki nem fog leköpni sehol, és senki nem fog megverni sem. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis, világfájdalmas kamasz.
5. Az általad említett kérdésre tényleg nagyon abszurd válaszok érkeztek, emlékszem rá.
Nem tudom, ki gyűlöli. A szembeszomszédunk 45 évesen szült, jobban bírta a terhességet, mint én 32 évesen. Jobb kondija is van.
Az utcában mindenki mindkettőnknek szeretettel gratulált mindkettőnknek.
Én itt azt vettem észre ha fiatalon szülsz az a baj ha 30 fölött az a baj... Állandóan mindenbe belekotnek...
Én 20 évesen mentem férjhez kerek 1 évre született a kislányom 21 voltam. Hát ha itt ezt leírom egyből jönnek a kommentek hogy gazdag volt a férjem meg hogy minden a seggem alá volt rakva... Hát egyáltalán nem. Érettségi után egyből dolgoztam az mellett csináltam 2 szakmát. Szülés előtt 2 évet voltam jobb munkahelyet de előtte is mindig dolgoztam. Most 2 gyerek van már. A kicsi most kezdte a bölcsit engem meg visszavettek. Nettó 195 öt kapok jó nem 300bezer de ehhez még hozzá jön a családi meg még egy kis ideig a gyes. Januárba emelet kapok. A férjem 350 körül keres... Nem élünk nagy lábon
De itt mindenki csak ítélkezik mert 21 évesen szültem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!