Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy kitolódott...

Miért mondják hogy kitolódott a gyerek vállalás amikor gyűlölik a 30+os anyukákat?

Figyelt kérdés
Láttam itt egy kérdést, az anyuka új kapcsolatába szeretett volna egy gyermeket egy kamasz mellé, normális kérdés volt, teljesen korrekt válaszokat vártam de mivel odaírta, hogy 36 éves konktétan széttépték és regényeket írtak, úgy sértegették. Számomra felháborító, hogy ennyire sötétek az emberek. Nem lát bele senki a dolgokba csak pofázik. Sehol nem látom, hogy jó lenne később szülni, mindenki már 20 évesen elvárja a babát a nőktől. Nekem 22 lett volna gyerekem, de a 16.hétben extrém súlyos down-kórt diagnosztizáltak. Több vizsgálat csak megerősítette, nem vállaltam. Utána 1 évig sírtam, hallani se akartam gyerekről. Utána 25 évesen már szerettem volna, de nem jött össze. Millió kivizsgálás és próbálkozás után, a 4.!!! Beültetésre lettem terhes 32 évesen. Most a fiam 3 éves lesz májusban, szeptemberben az óvodába le fognak köpni az anyukák, mert nem vagyok 25 éves? Mert ha egy kérdésben ilyen gyűlölködve válaszolnak előben mit csinálnak? Megvernek, mert mertem 32 évesen szülni, amikor csak 20on évesen szabad?
2020. okt. 4. 11:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy kitolódott a gyermekvállalás nem azt jelenti, hogy ezt várják el a nőktől. Ez csupán egy tény.
2020. okt. 4. 12:00
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

1. A gyerekvállalás kitolódott. Ez tény, és teljesen független attól, hogy ki mit gondol a jelenségről.

2. 36 évesen első gyereket sem késői szülni, nem hogy többediket.

3. Kicsit könnyen dobálózol az erős szavakkal. Az, hogy valamivel nem értek egyet, nem jelenti azt, hogy gyűlölöm. Egy ismerősöm néhány hete, már az 50-hez közel, a kb. ötszázadik lombik után szült gyereket. Nem értek vele egyet, szerintem lesz még ebből gondjuk később, de azt állítani, hogy emiatt gyűlölöm, bocs, de nekem sértő.

4. Senki nem fog leköpni sehol, és senki nem fog megverni sem. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis, világfájdalmas kamasz.

5. Az általad említett kérdésre tényleg nagyon abszurd válaszok érkeztek, emlékszem rá.

2020. okt. 4. 12:08
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom,hogy a fiatal anyákat szidják és a pénztárcájukban turkálnak. Nem hiszik el, hogy anyagilag meg tudnak adni mindent a gyereknek,mert az "nem igaz, hogy ilyen fiatalon megvan mindenük". 23 évesen szültem és senki felett nem ítélkezem. Teljesen mindegy hogy mikor,ha a körülmények adottak. Szerintem senki nem gyűlöl senkit csak vannak ugyanúgy sz*r emberek minden korosztályban,akik szeretnek okoskodni.
2020. okt. 4. 12:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Nyilván én is tiszteletben tartom aki fiatalon szül, mert mindent megadtam volna, ha megtudtam volna tartani fiatalon...
2020. okt. 4. 12:17
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Csak bizonyos értelmi szint alatt és bizonyos társadalmi réteg gyűlöli, akiknek egyetlen sikerül az életben hogy sorban gyártják a gyerekeket.
2020. okt. 4. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodj meg, 36 vagyok, a legtöbb anyuka az oviban velem egyidős vagy idősebb. Kicsit túltolod.
2020. okt. 4. 12:55
 7/14 Derjaderja ***** válasza:
92%

Nem tudom, ki gyűlöli. A szembeszomszédunk 45 évesen szült, jobban bírta a terhességet, mint én 32 évesen. Jobb kondija is van.

Az utcában mindenki mindkettőnknek szeretettel gratulált mindkettőnknek.

2020. okt. 4. 13:08
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Én itt azt vettem észre ha fiatalon szülsz az a baj ha 30 fölött az a baj... Állandóan mindenbe belekotnek...

Én 20 évesen mentem férjhez kerek 1 évre született a kislányom 21 voltam. Hát ha itt ezt leírom egyből jönnek a kommentek hogy gazdag volt a férjem meg hogy minden a seggem alá volt rakva... Hát egyáltalán nem. Érettségi után egyből dolgoztam az mellett csináltam 2 szakmát. Szülés előtt 2 évet voltam jobb munkahelyet de előtte is mindig dolgoztam. Most 2 gyerek van már. A kicsi most kezdte a bölcsit engem meg visszavettek. Nettó 195 öt kapok jó nem 300bezer de ehhez még hozzá jön a családi meg még egy kis ideig a gyes. Januárba emelet kapok. A férjem 350 körül keres... Nem élünk nagy lábon

De itt mindenki csak ítélkezik mert 21 évesen szültem.....

2020. okt. 4. 13:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is inkább fordítva. 31 vagyok, 4 éves a fiam, és jóval több olyan szülő van az oviban, aki idősebb nálam, mint aki fiatalabb. Más kérdés, hogy én nem köpködök senkire :)
2020. okt. 4. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen lettem anya, 28 leszek amikor a gyerek oviba megy és amikor a kistesó reményeim szerint érkezik. Rohadtul leszarom, hogy ki hány éves, miért köpködnék bárkire is, ilyet szerintem csak a nagyon unintelligens ember csinál eleve, arról nem beszélve, hogy semmi kirívó nincsen szerintem egy harmincas kisgyerekes anyukában amire fújogni kellene.
2020. okt. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!