Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez tényleg létezik? :S Miért...

Ez tényleg létezik? :S Miért csinálják ezt? Vagy akkor miért nem tesznek ellene, hogy ne legyen gyerekük?

Figyelt kérdés

Volt ugye a híradóban, hogy azt hiszem Hollandiában 4 újszülött gyereket tárolt a padláson bőröndben.

Egy másik Németországban 3 babáját a fagyasztóban találták meg.

Nem tudom hol, egy ápolónő vagy micsoda 8 babáját ölte meg és tárolta valahol. Már nem is tudom.

14 vagyok, de ez engem annyira megráz.:S

2010. aug. 7. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

El se tudom hinni.

És azt sem, hogy nem vették észre rajta rokonok, ismerősök, hogy terhes...hová lett a babája?

2010. aug. 7. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Számomra is hihetetlen..szörnyű! :(
2010. aug. 7. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Sajna létezik, selejt emberek! Felfoghatatlan számomra hogy a környezet hogy nem vesz észre egy terhességet és egy szülést!! És hogy mennyi ésszel élhet az akinek még annyi esze sincs ha nem akar gyereket akkor védekezzen, hiszen ez ma már nem nagy cucc!! SZörnyű és elfogadhatatlan, kár hogy nincs halálbüntetés!

16 hónapos kislány 25 éves anyukája :)

2010. aug. 7. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
MEg vagyok rökönyödve! Én is láttam a híradóban, holnap lesz programozott császárom és a hátamon futkosott a hideg, hogy valaki így, sorozatban eldobja magától a gyermekeit. Nem tudom, milyen ember lehet az ilyen.. :( Egyáltalán ember-e... Még az állatok is csak extrém esetekben csinálnak ilyet...
2010. aug. 8. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!