Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik "cumisüvegsztrájk? "...

Létezik "cumisüvegsztrájk? " Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ikreim vannak (4 hónaposak) és ha el kellett mennem, akkor úgy oldottuk meg az etetést, hogy Apa cumisüvegből anyatejjel megetette őket. A kislányom viszont 2 hete sztrájkba fogott és nem hajlandó c.üvegből enni semennyit se! Ordít, feszíti magát, elfordítja a fejét, sír .... Ez már addig fajult, hogy inkább 8-9 órán át nem eszik, úgy hogy előtte éjjel sem evett. Az érdekes az egészben, hogy 2 héttel ezelőtt semmi prbléma nem volt a napi 1x c.üveges etetésből. Próbáltuk a kanalat, poharat, másfajta üveget, de semmi :( Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve, mert így szinte ki sem tudok mozdulni :(
2009. ápr. 3. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be h mikor nekiáll feszengeni, meg ilyenek akkor kicsit pihentetem, böfiztetem, ölelgetem, mikor megnyugszik megpróbálom újra, ha az se jön be, akkor a kezébe adok egy textil pelust és azt morzsolgatja, közben szépen elfogy a tej v a tápszer mikor melyik van soron.
2009. ápr. 3. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!