Lehet, hogy baj van? Mit csináljak? Vagy tényleg ennyire megnőhetett az étvágya? Ez létezik?
Első baba, tápit és tejcit is eszik. Arról hallottam, hogy 3 hónap körül megugrik az étvágyuk a babáknak, de így?
3 napja 135 miliket evett, ma a 150 után egy óra múlva kiabált, hogy éhes, 60 milit még simán betolt, aztán kicsi nyűglődéssel, de végre elaludt. már kezdek megőrülni, hogy nem tudom, mi ez. Jövő héten leszünk 4 hónaposak. Védőnőmet nem tudom elérni, így nagyon megköszönném, ha valaki megnyugtatna, hogy valóban ez lehet a helyzet. Létezhet, hogy hirtelen, és ekkorát nőtt az étvágya? Ebben a korban egyébként normális, ha 2x is egy nap előfordul, hogy 2 evés között egyáltalán nem alszik? Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Szia!
Kb ilyenkor van egy növekvés ugrás annak tudható be ez a hirtelen sok evés, pár nap alatt el fog múlni. Az hogy evések között ki mennyi alszik az a babától függ, pl az én kislányom még 3x2-3 órákat alszik egy nap és az éjszakát is este 8-tól reggel 8-ig.
Minden baba más, lehet a Te babádnak csak ennyi alvásra van szüksége, ha úgy látod, hogy kipihent, jó kedvű, nem nyűgös akkor teljesen biztos elég neki ennyi is. És minél "idősebb" lesz annál kevesebbet fog majd igényelni napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!