4 napig fogok vigyázni 1 2éves ikerpárra. csütörtök reggel 10töl vasárnap este 6 ig. Mennyit lehet kérni 4 teljes napért , 4 nap és 3 éjszakáért?
11-gyel értek egyet. Ha fura, hogy nem használjuk ki egymást, akkor fura. Nincs is gyűlölködés meg ilyesmi.
Persze nem arról van szó, hogy baj vagy ilyesmi esetén ne segítene vki, ha pl hirtelen kórházba kerül egy családtag.
Az idős szüleinknek mindketten segítünk.
De az a helyzet, hogy az embereknek vannak feladatai. Az én nővérem is pl dolgozik, minden nap korán reggel elmegy, 6-ra ér haza, ha edz, akkor mondjuk 8-ra.
Akkor még vacsorát készít, takarít. Hétvégén a kerttel haladnak, meglátogatja a szüleinket, a párja szüleivel is tölt időt. Bevásárolnak, javításokat végeznek a házon. Mikor kellene helyettem az én munkámat végeznie?
Ha sor kerülne rá, hogy vigyázzon a gyerekemre (de majdnem 2 év alatt erre nem volt szükség), biztos betérnék egy jó cukiba és vinnék nekik süteményt, vagy vennék egy orchideát vagy ilyesmi.
Utolsó, adom. :D
Amúgy 4 nap több, mint szívesség. Még egy nap, vagy egy délután, de 4? Gondolom a kérdezőnek is lenne jobb dolga. Kérnék valamennyit, persze, de nekem eszembe sem jutna 4 napra ingyen lepasszolni a gyerekeimet.
Ha családtag akkor gondolom nem tud fizetni babysittert azért kért meg téged.
Pl a napi kaja +program természetesen elkernem(állatkert, fagyi, kaja, stb) azon felül pl napi 10.000 mert nem 1 nap.
De ha nem családtag, hanem egy "idegen" simán elkernek 15-20.000 forintot vagy akár többet is. Egy (kettő) éves gyerek nagyon hiperaktív, főleg ha ikrek. Azt mondom hogy 15 reális mert ketten vannak és 0-24 veled vannak. A babysitter meg minimum 1000ft/ora az ugye 24000/nap (persze ha vállalja h éjszaka is velük van...) de ez 1 gyerekre vonatkozik, és ritka aki 1000ert vállal gyerek vigyazast. Szóval ja. 10.000/nap ha családtag, ha távoli valaki akkor 15-20.000.
Nézd, nálunk 2000 forintot kér óránként a heti 4 órát délelőtt itt töltő baby sitter, aki nem szakképzett, kikészítem neki az összes szükséges gyerekruhát, a tízórait evőeszközökkel és partedlivel, egy táskába összerakom a sétához szükséges holmikat, átadás előtt pelenkázok, tehát neki max 1x kell, nem kell elmosogatnia a tányért, sem a játékokat elpakolni, altatni, főétkezést vinnie.
2 gyerek meg nem 2x nehezebb, mint 1.
18!
Tényleg nem? Az meg van, hogy itt egy 2 éves ikerpárról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!