Szerintetek hasznos dolog baba/gyerek mellé egy szárítógép?
Amit a második írt, annyival egészíteném ki, hogy a mosó-szárítógépek nem jók, ugyanannyi energiával nem bírja el a két funkciót a gép, engem lebeszéltek róla.
Nekem külön van szárítom, és óó, imádom.
Nem kell teregetni, csont szárazra szárítja a ruhákat, és annyi szöszt leszed a ruhákról, hogy ne tudd meg.. sokkal puhábbak és illatosabbak a ruhák.
De a vasalást nem pótolja pólóingeknél és ingeknél, azokat vasalni kell, de sima pólokat, pulcsikat, nadrágokat, sőt ágyneműt, nem kell, azt gyűrődésmentesen veszem ki belőle.
Nekem a jobb kezem, electrolux amúgy.
Őszintén szólva ezt a vasalás-fertőtlenítés mániát nem tudom megérteni. Már nem az udvaron a lavórban lögyböljük a ruhákat, hanem minden háztartásban ott a sokprogramos automata mosógép. Tökéletesen elég, semmiféle plusz fertőtlenítés nem indokolt. Vasalni max a gyűrődés elkerülése miatt vasalok...
Ettől a szárítógép nagyon hasznos, főleg télen, mert megelőzi a penészt és helytakarékos a szárítóhoz képest. Sajnos nekünk nem fér be, de a következő mosógépem kombi gép lesz emiatt.
Első na igen... Az is kellemetlen. Nálunk penész nem volt, de ahol télen száradtak a ruhák ott lecsapódott a pára egy csíkban a sarokban fönt. Hiába szellőztettem. A szakember pedig mondta, hogy akár 2 nyár is kell ahhoz, hogy kiszáradjanak a falak teljesen a lakásban(2 éve teljes lakásfelújítás volt, amikor megvettük). Beruháztunk egy Klarstein páramentesítő kütyüre, ne tudd meg mennyi vizet összeszedett a levegőből...
Kettes:persze, tudom, hogy a fertőtlenítés a lényeg, a baba cuccok 80% a nem volt gyűrödt végképp...Engem lebeszéltek a kombinált gépről, külön állítólag jobb a kapacitása és a hatékonysága is. Jaj nem tudom :)
nahh, én úgy csinálom, hogy kiteregetek, és amikor már csak egynegyedéig nyirkos, akkor mennek a cuccok szárítóba, kb fél órára. ha megfelelő ütemben szedem ki - ez alatt azt értsd, hogy a program lejárta után, még melegen kiszedem a ruhákat, és azokat össze is hajtogatom -, akkor valóban nem kell vasalni
max. az uradnak az ingeit, de azokon is könnyű a vasalóval átfutni
természetesen teregetés nélkül is beteheted a ruhát a szárítóba, de akkor tovább tart a szárítás és a szárító elég sok áramot zabál (legalábbis az enyém)
volt nekem valamikor mosó-szárító, tényleg nem vált be. a két különálló az jobb
a fertőtlenítést pedig - ha ragaszkodsz hozzá - meg lehet oldani pár csepp teafaolajjal az öblítőtartályba öntve
Mi is akkor vettük, amikor megszületett a babánk.
Nyári időszakban nem használom, de télen egy àldás. Vasalni van, hogy kell utána, de alapvetően szépen kifújja a ruhákat.
Én nagyon szeretem.
Nálunk nem utolsó sorban a penészesedés is megszűnt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!