Anyukák, kérdés mosó-szárítógéppel kapcsolatban?
4 fős család vagyunk, két kisebb gyermekünkkel, a jövőben még egy babát tervezünk. Rengeteget mosok, ahogy gondolom más is, ahol pici gyerekek vannak állandóan koszos ruhákkal. Utálom már, hogy ilyenkor télen lassan szárad a ruha, és tele van a szárítókkal az egyik szoba fele.
Mosógép-szárítógépet szeretnénk venni (olyat, amelyikben egyben van a mosási-szárítási funkció). Kinek melyik márka, típus vált be? Hány kiló ruhát tudsz mosni, szárítani?
Köszönök minden értékes infót.
Állítólag ami egyben van, az nem túl jó. Meg sokszor többet moshatsz, mint amennyit száríthatsz. Akkor mosás után pakolhatod ki a felét...
Barátnőmnek ilyen van, szidja is rendesen, nem is használja a szárítást.
Nekem külön van, Samsung mosógép, és Whirlpool szárítógép, 7 kg szárítási kapacitással. Imádom mindkettőt.
Egybe ne vegyél, az semmit nem ér. Nézd meg a boltban, milyen kialakítású a mosógép dobja, illetve a szárítóé. Totál máshogy néz ki, a gépben való elhelyezése is más. Egyben ez nem tud működni.
Nekünk külön van, egymásra tettük őket, így elférnek. Whirlpool mosógép, Miele szárító.
Sokkal egyszerűbb így az élet. A szárító másfél óra alatt megszárít egy 6 kg mosást.
Imádom!
Ugyan nem a 2-es vagyok, hanem az 1-es, de azért válaszolok.
Ilyen az egybeépítés:
De nem csak egymásra teszed, hanem rögzítve is van.
Mi nem rögzítettük sehogy, nem esik le a szárító.
2-es vagyok.
Van egy panel, ami segít egyben tartani a kettőt. Bármelyik üzletben kapsz, ahol árulnak háztartási nagygepeket.
külön gépet vegyél és hőszívattyúst, mármint ami külön tartályba gyűjti a vizet.
Nekünk most Beko van és 3 órás programmal szárad meg a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!