Anyukák ki milyen szárítógépet ajánl két gyerek mellé?
igen, én is a Mielet ajánlom. drágább, mint a tobbi, de szinte garantáltan nem lesz vele gondod.
A energia osztályut ajánlok (vagy az A+-osat)
amit nem szabad betenni az természetesen a gyapju és a kasmir ruhák (van egyébként ezekre is program a gépen..de én inkább jobban szeretem, ha valahol kulon felakasztva vagy kiteritve száradnak)
olyan ruhák, amiken flitter, gyongy vagy valami csilli-villi van, azokat se teszem be, mert leesnek, lepotyognak. (egyébként legutoljára a férjem polojárol is igy lejott a minta :D)
a ruhákat nem száritom le teljesen,- olyan programra állitom, ami azt jelzi, hogy - kész a vasaláshoz vagy kész az elpakoláshoz..(kulonben a tiszta pamut puloverek ujját és a farmereket is én egy kicsit meghuzgálom)
jah, a fehérnemuket kis zsákokba teszem, ugy száritom illetve, ha toll kabátot, toll ágynemut teszek bele,- akkor pedig labdákat dobálok a gépbe (van erre speciális labda is csak éppen a fiam azokat "eljátszotta") hogy szétussék a tollat és ne egy nagy csomoban maradjon.
Nekunk A+ van. De a lenyeg nem ez, hanem az hogy sok funkcioja legyen, a mienk: 7.5 kg, INDESIT IDCE8454XA
1. ha a mosgeped 5 kilos, es nem szandekozol a kozeljovoben nagyobbat venni, akkor eleg egy szarito, amit 5 kilo ruhara talaltak ki.
2. sok funkcio arra jo hogy MINDENT bele lehessen tenni! azt is amit nem szabad, mert azt alacsonyabb hofokon szaritja, pl. imadom a sportcipo funkciot, amikoris a cipo nem forog, csak a levego, s hamar szarad a cipo :)
A mi mosogepunk 9.5 kilos AEG (az is irto sok funkcioval, allergias mosas stb...)
Szoval az indesit szaritonk nekem megvaltas :) szivbol ajanlom!
Nekünk Whirlpool van, A+os. Én imádom! Én eddig szinte mindent beletettem, semminek nem lett baja! :)
Nálunk is sokat megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!