Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek 1 gyerekkel...

Szerintetek 1 gyerekkel mennyi az, ami jó havi bevételnek számít?

Figyelt kérdés

Átlag kiadásokra nézve. Tudom hogy nem mindegy, hogy pl van e lakáshitel vagy nincs meg ilyenek de úgy átlagban, itt Magyarországon.

A férjem 350et keres, én 220at 6 órában. Ez 570e, lakáshitelünk van egyedül. Én ezt egy gyerekkel szűkösnek érzem..Majd mondjuk ha 8 órában dolgozok nekem is több lesz, nem vagyok egy pénzt elszórós típus, nem dohányzunk semmi ilyesmire nem költünk. De 400e-450e úgy hipp hopp elmegy havonta legalább..Főleg mióta gyerkőc van. Akiknek ráadásul több gyerek van mennyiből élhetnek, mindig ez jut eszembe, én nem is mernék 2.at vállalni.

2020. szept. 24. 11:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
83%

550 a havi bevétel.most, 120 nm2es ház, hitel nincs.

Havi minimum 150 ezret félrerakok, ha jobban megszorítom a kiadásokat vagy nincs semmi extra akkor 200at. 2 gyerek van

2020. szept. 24. 17:36
 32/38 anonim ***** válasza:
83%
Szintén egy gyerekünk van, 450-500 a havi bevétel. Hitelünk nincs, 2 autó, kisebb családi ház, rezsi kb. 50 ezer. Ha nincs nagyobb kiadás az adott hónapban, kb. 150-200-at igyekszem félretenni. Minden évben egy nagyobb nyaralás és 2-3 hosszúhétvége is belefér, de ezek már általában a megtakarításból mennek.
2020. szept. 24. 18:38
 33/38 anonim ***** válasza:
68%

Nem fogom visszanezni a kommenteket az elejét elolvastam és annyira lelombozo hogy mindenki csak annyit birt írni hogy “költs kevesebbet” “kevesebb is elég” “nem kell annyi ez az “ .

B...szki ti nem vagytok többre ? Nem akartok jól élni ? Nem akartok fejlődni? Előre haladni?

Annyira negatív ez az egész de ez Magyarország és ez annyira szomoru

2020. szept. 24. 23:49
 34/38 anonim ***** válasza:
65%

33/ vagyok:

Senki nem mondta példának hogy probalj több penzt keresni vagy tanulni valamit

Szóval hogy haladj előre

2020. szept. 24. 23:52
 35/38 anonim ***** válasza:
70%
34es. Tudod 1,2,3 gyerek mellett ez azert nem ilyen egyszeru. Plane, ha menet kozben epitkezel, felujitasz vagy terhes vagy. Az emberek orulnek a havi 500 ezres bevetelnek es annak, h tudnank a gyerekeikkel foglalkozni.
2020. szept. 25. 06:44
 36/38 anonim ***** válasza:
71%

33, mindig a jelenlegi pénzügyi helyzetünkhöz kell mérni a kiadásainkat, költekezésünket. Ha nem jön ki ennyi pénzből amire vágyik, fogja vissza a kiadásait, vagy keressen többet. Ez a két út van csak.

Egyébként meg szerintem káros, ha valaki nem tud egy bizonyos anyagi szinttel megelégedni. Örök elégedetlenségben élni nem jó dolog.

2020. szept. 25. 07:57
 37/38 anonim ***** válasza:
65%

Annyira bírom az ilyeneket, hogy "létszükséglet? nem, akkor nem kell." ...

Miért, csak azt szabad megvenni, ami 100%-ban létszükséglet és praktikus? Elég nehéz lehet így végigélni egy életet...

2020. szept. 25. 11:26
 38/38 anonim ***** válasza:
68%
Mi nemrég fejeztük be az építkezést, most költözktünk, ahogy írtam, bútorok alig vannak. Igenis, ilyenkor muszáj azt megvenni ami csak "létszükséglet", hiszen be kell bútorozni a házat. Most ez a fontos, nem az, hogy kiegészítőket vásároljon az ember, vagy felesleges ruhákat. Időszakfüggő. Ha készen leszünk, majd költök magamra is pl.
2020. szept. 25. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!