Otthon levő anyukák, mit csináltok egész nap?
1.5 évesemmel vagyok itthon. Általában reggel 6kor kel. Tehát ilyenkor reggel 9-re már túl vagyok azon hogy, reggeli, tisztálkodás, rendet raktam mindenhol, felporszívóztam, elraktam a száraz ruhákat, kimostam kiteregettem az új adagot, kiszellőztettem, egyszerűen már nem tudok milyen házimunkát csinálni, a napi dolgokon kívül heti 1* takarítok. Főzni pl ma nem kell, mert tegnap főztem, bőven maradt, 2 naponta elég főzni is..Reggel 9 van és egyszerűen már nem tudunk mit csinálni. A tv-t unjuk, könyveket nézegetni nem lehet 9-10 órán át. Játszani én szintén nem tudok 9-10 órán át. Kerti munkákat csak este csinálom ha a férjem itthon van. Annyira a kertbe nem szeretek kimenni a kicsivel csak céltalanul bolyongani ott.
Én pl szívesen olvasgatnék, de a kicsi nem nagyon hagy.
Minden ismerősöm dolgozik ugyebár..
Mégis mit lehet egész nap csinálni itthon? Én 1.5 éve nem jövök rá, de már lelkibeteg vagyok tőle.
Keressetek valami baba-mama foglalkozást. Ha falun laktok, és nincs, akkor bebuszoztok a szomszéd városba, ott tutira van, és akkor máris megvan egy majdnem egész napos program.
Ismerkedsz a játszótéren, és utána összejártok.
Keresel valami hasonló korú gyerekkel otthon levő anyukát neten, és cseteltek.
Átjössz hozzám is kitakarítani... :D
Szoktunk menni játszótérre, mindig üres..
Csak mi vagyunk.
A céltalanul sétálgatást kb akkor untam meg, amikor már nem akart a babakocsiban ülni.
Nem falu, de nincs babamama foglalkozás. (15.000es város)
Nem tudom, nálam valahogy ezek nem működnek annyira. A játszótér a szomszédunk, tehát ha oda kimegyünk nekem olyan kb mintha otthon lennénk, elmegy vele napi fél óra oké. Nagyszülők fele nem él, a másik fele meg aki él 60 km-re vannak és még főállásban dolgoznak, sokszor este 7re érnek haza. Gyerekes barátnőim nincsenek, csak gyerektelenek. Piacra már én is gondoltam hogy kimegyünk, de pont ez a másik bajom, hogy unalmunkba így is sokat boltba megyünk és csak költöm a 10 ezreseket az olyan dolgokra, amire nem is lenne szükségem. Félő hogy a piaccal is ennyit érnék el..
Szóval nem tudom, de nekem ezek annyira nem fekszenek.
Biciklit ja lehet vehetnék egyet, az jó ötlet.
Volt jogsim..De most nincs. És nem is tudom akarok e újra..
Apa jár vele babaúszásra, én utálom a vizet, félek is tőle, de a gyerkőcöt nem szeretném ha félne, így apa hordja.
Lehet én vagyok csak ilyen szerencsétlen, hogy nekem semmi sem jó.
Én nem találtam ilyen helyi csoportot sajnos egyáltalán, nem összetartóak itt az anyukák.
Egy db barátnőm van szintén 1.5 éves gyerekkel, de 10 km-re laknak, hozzájuk szoktunk menni néha vagy ők is jönnek, de nekik is megvan az életük, minden nap nem mehetek hozzá sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!