Tényleg neki lenne igaza?
Figyelt kérdés
A húgom mindent elég fél válláról vesz de egyébként imádjuk egymást. Most azon megy a vita egy ideje, hogy már 15 hetes terhes de csak 1x látta orvos mert elfelejtett elmenni a genetikai időpontra, és állítólag még nem kapott újat. Hiába noszogatom igazából nem aggódja túl a dolgot. A párjával egy pici garzonban élnek ahol a nappali egyben a szoba is és a konyha is. Noszogatom hogy minél előbb keressenek új albérletet mert ez így nem lesz jó. Persze ők is akarnak de mindig csak azt hajtogatja hogy jajj messze van még Március, van még rengeteg időnk. Persze mondtam neki, hogy jó ez a ti dolgotok de nem tudok segíteni mindent az utolsó pillanatban elintézni. Mert mindig ez van hogy mindig az utolsó pillanatra hagy mindent és utána meg kéri hogy segítsek. De úgy gondolom, hogy ez most nem csak egy tb kártya vagy épp egy munka, hogy ilyen lazán vegye. Nem akarok ezen idegeskedni, vagy veszekedni és el tudom fogadni a tényt hogy ő így dönt. Csak kíváncsi vagyok más véleményére is.2020. szept. 23. 00:02
11/12 A kérdező kommentje:
#9 nem én voltam bent, én csak azt tudtam leírni amit elmondott. Nem tudom ki az a szerencsétlen aki kitalálna ilyet. Én most értem haza, és hát #10 már ő sem vigyorog. Nem tudom hogy a cigizéssel vagy az ivással lehet összefüggésbe hozni. Lehet hogy pusztán csak véletlen de azt mondták neki hogy valószínű a down szindróma. Még a vérvétel eredményét várjuk higy biztos e. Igazából bozalmasan sajnálom és nem tudom hogyan támogathatnám.
2020. szept. 26. 14:58
12/12 anonim válasza:
Cigi, pia terhesen? Talán jobb is ha nem tartja meg a betegsége miatt. Annyira éretlen és felelőtlen. Nem bírna egy beteg gyerekkel. Még talán egészségessel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!