Borzasztó sír a 6 hetes babám és csak kézben nyugszik meg. Mit tehetnék? Mitől nyugodna meg?
Gondolom fáj a hasa. Orvos, védőnő azt tanácsolta kössem magamra hordozóba. De az se tetszik neki. Se a hintában, se hason, se oldalt, se háton, kézben is csak úgy ha a vállamon lehet a feje. Akkor totál nyugodt. De így nem tudom egész nap cipelni.
Van egy két éves fiam akivel szinte nem is tudok foglalkozni és látom rajta, hogy milyen csalódott. Amíg pisil a wc-be a fiam, és lerakom, hogy nyilván menjünk pisilni, addig is visít.
Ha magamra kötöm baby tai-ba az sem jó, rúgkapál, visít. Konkrétan semmit nem tudok csinálni. Most 6 hetes. Se böfi se puki nem jön hiába büfiztetem, tornáztatom, próbáltam több féle szert hasfájás rá semmi nem jó.
Egyszerűen nem tudom mi a baja.... Mit tegyek?
Alkarra fektetes?
Szèlcsövezès?
Vidd ki a levegore az mindig segitett
Vàrj a kajalasok kozott 2,5 - 3 orat tudom eljen az iszsz de az enyemnek attol fajt a hasa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!