Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek nagyon hamar leszokott a gyermeke a délben alvásról? Mikor?

Figyelt kérdés
Leírnád hogy történt?
2010. aug. 6. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Kb másfél éves volt a lányom, mikor egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, nem aludt délben. Ráhagytam, hiszen mit is lehet ilyenkor csinálni, nem ragaszthatom le a szemét...... Este legalább hamarabb volt alvás! Aztán egyszer észrevettem, olyan 5 hónap múlva, hogy fáradtabb délbe, s lefektettem, s újra aludt.

Hátha nálatok is átmenet.

4 éves csajszi, 2 éves kissrác, 2 hetes kiscsaj anyukájuk

2010. aug. 6. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Azért tettem fel a kérdést mert már pár napja csinálja 16 és fél hónapos lányom hogy délben csak ficánkol, ficánkol, ha kijövök tőle ordít és nem alszik el. Aztán egyszer csak kidől, de most már egyre tovább csinálja.
2010. aug. 6. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyém még alszik, de úgy érzem nem sokáig, pont ma 13 hónapos, és már csak 1 órát alszik, kb déltől 1-ig, de van, hogy csak 40-45 percet :( persze estére hulla

Félek hogy egy fél év múlva már egyáltalán nem fog aludni, és nem tudom, hogy ha 2 évesen majd megy a bölcsibe, ott mi lesz

a tied mennyi idős?

2010. aug. 6. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nekem 16 és fél hónapos a kislányom és már egyre gyanúsabb hogy nem fog hamarosan aludni nap közben. Lehet akkor a tied is így lesz, elég keveset alszik neked. Az enyém azért ha elalszik 2-2,5 órát végig alszik, van hogy 3-at is.
2010. aug. 6. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Mikor ebrednek a gyermekeitek?

Azert kerdezem, mert az en fiam pici kora ota koran kelo volt, majd amikor atkoltozott sajat szobaba 14 honaposan, akkor raszokott a kesoi ebredesre, fel tizig is aludt a korabbi fel het helyett. Ez jo is lett volna, mert mar volt kisteso, epp akkor szuletett, de igy delben nem akart aludni, jott a nyar, epp a legnagyobb melegben akart kint lenni, volt, hogy haromkor aludt csak el. Akkor aludt volna otig, de igy este 11ig kuruttyolt, ha ebresztettem negykor, akkor vegig sirt delutan, mert keves volt az alvas.

Ket honap szenvedes utan visszateritettem a koran keleshez. hetkor ebresztem, igy delben siman elalszik, haromig hagyom, majd este nyolckor ismet aludni megy.

2010. aug. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!