Támogat, vagy nem a tb?
Figyelt kérdés
Idén februárban szültem a második babámat.Már az elsővel is nagyon megereszkedett a hasam szülés után,de a második szülést követően kötényhasam lett.Ez engem nagyon zavar,és szeretném megplasztikáztatni.Nem tudom,hogy a tb támogatja-e ezt a fajta műtéti beavatkozást.És ha nem,akkor melyik az a klinika vagy kórház,ahol emberi áron dolgoznak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
egy 2 éves,és egy fél éves kisfiú anyukája.
2010. aug. 6. 12:44
1/2 anonim 

válasza:

Már nem támogatja a tb. Régen lehetett olyat, hogy a tb állta a felét, de most már nem lehet így megoldani. Esetleg azt lehet megjátszani, hogy beszélsz a kórházban egy sebésszel és egy kis plusz pénzért mást írnak a kórlapra (pl. sérv vagy ilyesmi), ilyenról már hallottam.
2/2 anonim 

válasza:

Semmit sem támogat a TB. A plasztikai műtéteket horror áron végzik. Akkor érdemes elgondolkodni rajta,ha már több gyermeket nem akarsz szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!