Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha áprilisban tölti be a 2-t,...

Ha áprilisban tölti be a 2-t, akkor októberig mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Áprilisban lesz 2 éves a kicsi. Onnantól mennem kell dolgozni, mert lejár a gyed, gyes nincs. A bölcsibe, ha szerencsénk van felveszik szeptembertől, kb 2-3 hét,amíg beszokik. Én mit csinálhatok áprilisig a gyerkőccel illetve a munkahelyemmel. A felgyűlt szabik nem elegek az április közepétől október elejéig tartó időszakra. Ki fognak rúgni, ha nem tudok megjelenni a munkahelyen, mert nem veszik fel bölcsibe csak szeptembertől, ha szerencsénk van, akkor is? vagy ezt hogy kell megoldani? Ti, hogyan csináljátok? Segítség, nagyszülők,kikre rá lehetne bízni minden egyes áldott nap hónapokra, bébiszitter nincs pénzünk hónapokra egész napra.
2010. aug. 6. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, annak nem jár. A kérdező babája 2010. május 1-én született. Kicsit félreérthető a kérdés, de már kibogoztuk:)

Kérdező, otthon maradhatsz, de csak csp-t kapsz.

2010. aug. 6. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Bár már én is megkavarodtam:) Kérdező, ha idén volt egy éves a babád, akkor jár a gyes. Ha idén született, akkor nem jár:) Akkor most melyik?
2010. aug. 6. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Az a hír járja, hogy jövő év elején visszaállítják a 3 évet--azoknak is akikre most ez az új rendelet vonatkozik...

Nem tudom mennyi igaz és mi lesz belőle. De hátha...

2010. aug. 6. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként ha most áprilisban (azaz 2011-ben) lesz 2 éves a gyerek akkor Nektek jár a gyes.

Hiszen bőven 2010. májusa előtt született a gyermeked... Szerintem valamit v. félreértettél v. mi én értelek félre.

2010. aug. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!