Nagycsaládosok hogyan oldjátok meg a ruhaváltást?
Elsősorban három vagy több gyerekes anyukák tapasztalatára vagyok kíváncsi.hogyan oldjátok meg a ruhaváltast? Börzéztek, használt ruhát vesztek vagy csak újat? Ha újat, mennyiből jön ki három gyereknek komplett őszi szett pl?
Én ma vásároltam. Zoknik, trikok, bugyik, kisgatyak,farmerek,leggingsek,pár pulcsi, hosszú ujjú pólók.szoval alap dolgokat,nem markasakat és brutál összegeket hagytam ott, egyszerű boltokban vásároltam, szóval tényleg árakat is néztem. az a durva, hogy még mindig nincsen meg minden, csak nagyjából.ilyenkor felmerül bennem a kérdés,hogy a többi nagycsaládos hogy oldja meg ezt?
72,
Kisfiam második gyerek, április közepén indult el és 80 ezer Forint volt az idei cipőköltsége, tehát eléggé rendben van a 100 egy gyerekre, még az intenzív lábnövekedés időszakában alá is becsli.
Ebben a 80 ezerben volt:
-3 szandál (20, 21 és 23-as, mert ilyen gyorsan nőtt a lába) Geox, Superfit
-1 decathlonos olcsó vízi cipő a köves strandra,
-gumicsizmát, 2 sportcipőt örökölt a nővérétől,
-1 őszi bőrcipő (eddig ezt hordta) Superfit
-1 téli bakancs Superfit.
Összevetve a nővérének, aki 5 éves, idén januártól kellett:
1 bakancs (Superfit)
1 szandál (Salus)
2 sportcipő (Decathlon)
1 őszi cipő (Salus)
Ez kb. 50 ezer és neki már nem nő úgy a lába.
Nekünk 1-1 szandál elég a nyárra.
Méret növekedést szezon váltásra idozitjuk.
"Méret növekedést szezon váltásra idozitjuk."
Taníts mester, azt hogy csinálod? 😂
Megbeszéled a gyerekkel, hogy ne merd kinőni a cipődet, különben mezítláb maradsz?
78, na az nem egyszerű.
A kicsinél elírtam, az ő őszi cipője mezítlábas volt. Bundgaard.
De a téli verzió nem vízálló az ő méretében, ezért lett neki is Superfit. De neki és a tesójának is keskeny lábuk van (nem tőlem örökölték, nekem extra széles), ezért a Superfit se nyomja össze a lábujjukat és bakancshoz képest nagyon jó hajlékony, bár nem barefoot mértékben (keresztirányban nem hajlik, csak hosszanti irányban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!