Nagycsaládosok hogyan oldjátok meg a ruhaváltást?
Elsősorban három vagy több gyerekes anyukák tapasztalatára vagyok kíváncsi.hogyan oldjátok meg a ruhaváltast? Börzéztek, használt ruhát vesztek vagy csak újat? Ha újat, mennyiből jön ki három gyereknek komplett őszi szett pl?
Én ma vásároltam. Zoknik, trikok, bugyik, kisgatyak,farmerek,leggingsek,pár pulcsi, hosszú ujjú pólók.szoval alap dolgokat,nem markasakat és brutál összegeket hagytam ott, egyszerű boltokban vásároltam, szóval tényleg árakat is néztem. az a durva, hogy még mindig nincsen meg minden, csak nagyjából.ilyenkor felmerül bennem a kérdés,hogy a többi nagycsaládos hogy oldja meg ezt?
"hogy hozzászokjon a szeme inkább a virágoshoz vagy vmi kulturált állatoshoz"
Semmit se számít. Ahogy jön az ovi, neki is csillámf.úpóni kell szivárványon, meg mancsőrjárat és hercegnők anélkül hogy egy ilyen mesét is nézett volna életében 🙈
Legalábbis epedni fog érte, ha nem kapja meg akkor is. Az ovisok ebben mérik egymást. Fodrokban, mintákban, játékokban. Lányom még úgy ahogy elvan, felveszi amit kitalálok, de látni kéne az arcát, amikor kap egy-egy ilyen vacak minőségű divatdarabot valahonnan, mint Disney, hogy "jaj, Hannának is ilyen, de jó". Pedig ő még elég önálló is, mindig inkább hozzá csapódnak és nem ő követi a többieket.
Pedig, de számít, vizuális kultúra. Ld Montessori-pedagógia.
A játékok is számítanak.
Ha ki is sírja ovisan az aktuális fst, hosszú távon nem az lesz az ízlésformáló.
Hmm nekem nem lett mlp pink unikornisos a gyerekem oviban
Pont mert soha nem toltam a szeme ele hasonlot.
Egyszeru tobb funkcios jatekok ahol a fantazia szamit...
Sot most sem kedveli a tul csajos dolgokat.
"Nekünk megvannak a bejáratott márkák, darabok, szabások stb. amik tuti jók lesznek, én mindig előre vásárolok évek óta"
Aztán nehogy a mérettel az alkata is változzon...
Én is ezt csináltam és vagy tucat (és akkor alulbecslem) leggings, nadrág maradt rajtam, mert a combos, popsis lányom átment fogpiszkálóba.
"pl. tök alap, hogy a nadrágok dereka szuper jól állítható gyerekruhában, tehát ami vaskos gyerekemre jó, az akkor is jó volt, mikor ropi lett belőle"
"Tök alap" itt is, de akkor mit csinálsz, ha a legszűkebbe állítva is leesik? Mert nálunk ez volt. Teljesen át kellett volna szabni annyi felesleges anyag volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!