Gáz ha baba mellett nem csinálok semmit?
Kérdező, amit te emlitesz, az pont a 10%. De semmikepp nem a 90. En is munkamániás vagyok. Reggeltől este 7-ig dolgoztam minden nap majdnem plusz este/éjjel is elérhető voltam. Ha akarnék se segíthetnék be a munkahelyemen, mivel ugye vettek fel mást, hogy elvégezze a munkám. Ezt ilyen kis magyar cégeknél tudom elképzelni esetleg olyanoknak akik projekteken dolgoznak, hogy “besegítenek” a munkahelyükön. A legtöbb helyen kell az állandó és teljes jelenlét ahhoz, hogy értékelhető munkát végezzen valaki.
Aki meg vállalkozik valószínű már előtte is vállalkozott, neki ugye muszaj is dolgozni, főleg ha fodrász, Körmös stb. nem veszítheti el az ügyfeleket. Ha meg egyéb vállalkozása van, az se megy magától általában, tehát valamennyit muszaj vele foglalkozni.
Szoval nem igazán ertem, mi a problémád, hacsak nem az, hogy unatkozol.
En rengeteget dolgoztam már és meg fogok is, hat nem ebben az 1-2 évben szándékozom arra koncentrálni, mert a fiam fejlődési lépései csak egyszer történnek az életben. Munka megvár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!