Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire hasznos a bébiör...

Mennyire hasznos a bébiör (bébifon)?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni,hogy érdemes -e babyfont venni,vagy aki vett,megbànta?
2008. nov. 27. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azon gondolkozz, hogy neked szemely szerint szukseged van e ra. Mert hiaba jo es hasznos, ha mondjuk megfogod tudni ugy oldani a kicsivel a babaorzest, hogy mindig legyen mellette valaki.

Nekem peldaul nem volt ra szuksegem, mert mindig felugyelet alatt volt a baba, udvarra pedig egyedul nem teszem ki. A lakasban meg ugyis ott vagyunk.

De tudom hogy sokan hasznaljak, biztos hogy jo dolog, de az a lenyeg, hogy gondold vegig, hogy mindig megtudod e majd oldani hogy a baba mellett legyel. Ha igen, akkor nem kell, ha ketszintes hazatok van pl. es a baba fent van, te pedig lent tenned a dolgodat, akkor mondjuk erdemes. De szerintem ez a sajat magad szitujatol fugg.

2008. nov. 27. 11:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokat használom és szerintem hasznos. Amikor elalszik a gyerek, akkor szoktam bekapcsolni, így zárt ajtókon keresztül is hallom, mikor ébred fel, ő viszont nyugodtan tud aludni, mert nem hallja azokat a zajokat,amiket én keltek a házimunka közben. Ha játszik és ki kell mennem hosszabb időre pl: a konyhába, akkor is bekapcsolom, így meghallom, ha szüksége van rám:)

Egyszóval én nagyon szeretem használni.

2008. nov. 27. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon hasznos. Mivel kertesházban lakunk, sűrűn alszik a pici kint, azaz napi 2-szer, vag az előszobába rakom be a kocsit, vagy a hátsó kijárathoz, és én bejövök, teszem a dolgom, de ha felkel, egyből meghallom. Este pedig mikor ő alszik a kiságyban, mi pedig a nagyfiam szobájában vagyunk, szintén be kell kapcsolni, mert a "hangzavartól" nem halltszik át.

Szóval nekünk nagyon jó, hogy van, érdemes szerintem venni, bár a barátnőm a 2. emeleten lakik, 2 szobás lakásban, ők nemvettek, mert otthol ugy is meghallja, ha felkel a pici, ha levegőre megy vele akkor pedig nem hagyja lent a babát :)

Üdv: 9 hetes kislány, és egy 6 éves fiu anyukája

2008. nov. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!