Szerintetek nem kiábrándító, ha egy pár csak azért házasodik össze, mert jön baba?
Figyelt kérdés
Bár én házasságban akartam csak gyereket vállalni, nem ítélem el azokat sem, akik anélkül. Van több ilyen ismerősöm is. Ezzel sincs semmi gond.
Ami nekem fura (és az utóbbi időben egyre több az ilyen az ismerősök között), hogy eljegyzés, boldogság meg minden, majd kiderül, hogy már úton van a baba... ilyenkor nekem mindig az az első gondolatom, hogy csak a gyerek miatt házasodnak... szüleim is így voltak. Apám azért vette el anyámat, mert úton voltam. Az eredménye 18 évnyi boldogtalan házasság lett. Persze, ez nem törvényszerű, de nekem annyira nem tűnik őszintének egy ilyen eljegyzés...
2020. aug. 27. 13:35
21/25 anonim 

válasza:

Szerintem ennél sokkal kiábrándítóbb dolgok is vannak a világon.
22/25 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz? A gyerek nagyobb kötelék, mint a házasság, akkor nem mindegy hogy ki mikor házasodik?
23/25 anonim 

válasza:

Szerintem ez helyzetfüggő. Ha csak azért házasodnak össze, pedig amúgy nem akartak, meg nem is olyan jó a kapcsolat, akkor nem a legjobb ötlet. Viszont ha amúgy is terveztek házasságot csak éppen hamarabb jön a baba, azon nem látok semmi rosszat, én is így tennék ebben a helyzetben. Szóval inkább menék férjhez terhesen, mint gyerekkel, ez én vagyok (engem ez már nem érint, de akkor is így látom).
24/25 anonim 

válasza:

Télen házasodtunk össze a férjemmel, akkor 5 hónapos terhes voltam. 8 éve vagyunk együtt. Terveztük az esküvőt, és a babát is. Több évet vártunk rá. Én szerettem volna a téli esküvőt már akkor amikor még csak terveztük a babát. Bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőnél, majd következő héten pozitívat teszteltem. Nagy volt az öröm persze. :) nyilván mindenki azt hitte, hogy csak a baba miatt házasodunk össze, de mi tudtuk hogy nem így van, és ha így is lett volna sem számít...
25/25 anonim 

válasza:

Avítt és gagyi szokás szerintem. Egy pocakos menyasszonynak el is veszik a bája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!