Három vagy több gyerekes anyukák? Hogy bírjátok három gyerek mellett a teljes állást? Mellette a háztartást és a gyerekekkel foglalkozást?
Jó pár év itthonlét után pár hónapja álltam munkába. Úgy érzem, hogy szét van csúszva minden. Állandóan hulla fáradt vagyok, úszik a ház stb. Ez fog változni? Hozzá lehet szokni? Szellemileg vagyok főként lefáradva, plusz minden nap van szinte valami intézni való így este 18 körül érek haza, amikor már nem sok erőm marad bármire is. Ti hogy oldjátok meg? Hogyan osszátok be az időt?
Nagyszülő a közelben nincs.
Meg kiskirályokat is nevelsz, ha eddig nem tanultak meg házimunkát végezni.
Saját magadnak okozod, hogy megszakadsz a munkában, és még magasztalod is a párod, hogy ő hajnalra megy, meg elhozza a gyerekeket. Ez nem házimunka...
Mi 3-an voltunk tesók, a bátyám persze szintén félrenevelve, neki nem kellett hazimunkázni, de mi tesómmal kb. Vittük a háztartást, főleg ő mert ő volt idősebb.
De én is mosogattam, főztem egyszerű dolgokat, porszívóztam, segítettem bevásárlásnál. 9 évesen a rántotta alap, én voltam a krumplipüré felelős és a húsleves leszűrős, és a panírozó szakember minden vasárnap (ugyanaz volt a kaja mindig)
Hajrá, hagyd magad.
Talàn nevelni kéne a gyerekeket - házimunkára is, hogy ne legyenek életképtelenek. Plusz ott a pasid/ férjed. Neki is van keze. Aki önkéntes cselédséget vállal, meg is érdemli.
Én 5-6 évesen rendet raktam a szobámban, 7-8 évesen már mosogattam, porszívóztam , többnyire az egész lakást, 9 éves koromtól már rendszeresen főztem a családnak is.
Szerintem a 16 os pasi.
“A férjed is csinálhat házimunkát, nem fog lerohadni a töke!”
Valószínüleg ezt olvasta, de nem ért egyet vele mert ő rabszolgának tartja az asszonyt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!