Gyerkőc mellett hogyan lehet foglalkozni a hobbival?
nem írtad mi ez a hobbi.hegyet mászni nyilván nehèz gyerek mellett,de mondjuk valami otthon is vègezhető hobbit nyugodtan lehet gyerek mellett is.ha más nem,akkor amíg alszik.
ha eljárós hobbi lenne,akkor meg az apukára bízod addig a gyereket.vagy bèbi csőszre. egyetemisták nem extrèm árakon is vállalnak gyerekvigyázást.
Ahogy az első hozzászóló is írta, ez hobbitól is függ. De a gyerektől és a másik szülőtől is.
Pl. én simán tudok majd motorozni, a kicsinek lesz apja is. Hosszabb túráknál sem gond, mert jönnek autóval, bár ezt nem kéne megcsinálni szegénnyel, mert sokkal jobban szeret motorozni, mint autózni... De egypár éves korig nem lehet vinni a picit...
Fotózni, rajzolni, procit, követ, koponyát gyűjteni lehet gyerek mellett is, a főzés mint hobby még előnyös is...
S ha olyan a hobbi, hogy teljes embert kíván s rengeteg időt, energiát elvesz (valami nagyon belemélyedt kutatás, ilyenem nincs, de el tudom képzelni), az ugye nem működik, de akkor minek is akar az ember párkapcsolatot, sőt gyerekeket?
"Csak attól félek, hogy a hobbimból megint nem lesz semmi igy."
Már korábban is tervezted és akkor is közbejött valami más?
Jó lenne tudni, hogy mi a hobbid.
..és mivel lassan túlkoros leszel a babavállaláshoz, mérlegelned kell, hogy most vagy soha, talán később már nem is lesz lehetőséged.
Amúgy sokféle hobbi működik gyerek mellett is.
Várjuk, hogy végre megírd, miről van szó, milyen hobbiról?
A gyerek korától is függ, meg a hobbitól is, meg sok mindentől. Nekem van egy nagy, nyolcéves fiam, mellette jóformán már bármit lehet csinálni, és már évek óta így volt. Egy hónappal ezelőtt született meg a kistesó, na most tényleg nincs időm hobbival foglalkozni, sajnos elég rövid a napom... Ma is pl. annyit tudtam véghez vinni, hogy reggel felkeltem, beágyaztam, betettem egy mosást, aztán elmentünk a picivel vásárolni. Hazajöttünk, összesöpörtem, kiteregettem, ettem, aztán már mentünk a nagyobbért a suliba. Most volt végre időm egy picit magamra, mert most ért haza a férjem.
Amúgy nem is valami nagy dolgot szeretnék csinálni, csak olvasni egy kicsit :D Nyilván ahelyett, hogy itt írogatok, olvashatnék is, de fogalmam sincs, hogy mikor ébred a baba, úgyhogy inkább nem kezdek most bele.
De nyilván ez egy átmeneti állapot, eltelik pár hónap, és már kiszámíthatóbb lesz az élet. Egyébként nagyon sok nő pont a gyes/gyed alatt kezd bele olyan hobbiba, amiből karrier lesz, számtalan példa van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!