Kedves Anyukák ! Ki mikor ünnepli a Zente névnapot ?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet választottuk decemberben érkező kisfiúnknak . Igen ám , de nem néztük a nevnapot .. es az december 23 . 😁
Rossz lenne ha minden egy honap alatt meglenne neki ..
Olvastam mar februar 22-t , esetleg ekkor ünnepli valaki ?
2020. aug. 25. 07:40
1/2 anonim válasza:
Akkor tartjátok, amikor nektek jobb/szimpatikus.
Igazából, mivel a naptárban nem szerepel, a szűk családon kívül senki nem fogja tudni, mi a hivatalos névnap, és mikor van egyáltalán.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szerepel a naptárban, mert elég új név, de ha lehet, a másikat válasszátok. Az én névnapom kétszer van, karácsony előtt és után (Tamás), a család el se döntötte igazából, hogy mikor ünnepeljük, mert úgyis karácsonykor tartjuk. Miközben az igazi Tamás nap márciusban van. Sose volt normálisan megünnepelve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!