14 hetesen felfröccsenő wc-víz mennyire veszélyes a babára? Ha gyors antibakteriális folyékonyszappanal megmostam magam. Alakulhat ki fertőzés?
Hallottam a hüvelyi fertőzések felszállhatnak és vetélést, koraszülést, magzatkárosodást okozhatnak.
Otthon történt. Gyorsan megmostam lent magam antibakteriális, virulicid, fungicid illat és szinezékmentes kézmosó folyékony szappannal. Hüvelybe nem mostam bele, csak a külső nemiszervet mostam meg. Tudom a hüvely flórát nem jó bántani.
Meg használok hüvelyflóra helyreállító kúpot, tejsav baktériumokat tartalmaz.
Lehet gond? Tehetek még valamit, hogy ne legyen baj?
Ideges babád fog születni, ha ennyire bestresszelsz ilyen apróság miatt... gondolom mindenen parázol
Hagyd abba!
Ajj azért ne basztassátok már, ettől sem elvetélni nem fog, se ideges babája nem fog születni.
Ezek nagyobb baromságok, mint a kérdés.
Remélem tényleg nem lesz gond és alaptalan az aggodalmam. Legyen úgy. Sajnos túl vagyok egy nagy tragédián, így nyílván jobban fenn akadok olykor dolgokon. Előző babánál én sem voltam ilyen aggódós. De akit nagy veszteség ér, az már érzékenyebb.
Azt meg végképp nem hiszem el, hogy kis aggodástól el lehet vetélni. Attól is kihalt volna az emberiség. Elképzelem, hogy az ősasszonyok szaladnak a kardfogú tigris elől, vagy az ellenséges törzs támad és menekülés közben vetélnek el sorra.
A stressz a mindennapi élet része. Pláne régebbi időkben, háborúk, éhinség stb idején.
Pontosan.
Sőt, én olvastam olyan kutatást mikor terhes voltam, hogy jót is tesz, mert a magzat megtanulja, hogy stressz után megnyugszunk.
Ne foglalkozz azokkal, akik ilyen baromságokat írnak, hogy ettől elvetélsz, dehogy vetélsz.
Sajnálom a tragédiát :(
Lazulj el és boldog babavárást :)
Köszi utolsó.
Próbálok optimista lenni. De sokszor nehéz, amíg meg nem születik épen egészségesen elő fognak fordulni aggályok, ha olyan szituáció adódik. Ez a legtöbb már vetélt/halvaszült kismamánál így van sajnos.
Egyébként evolúcióbiológusok szerint az intelligencia szint növekedéséhez szükséges volt a félelem, mint motivációs hajtóerő. A kis purgatorius is annak köszönhette a túlélését.
Nos nyílván az egyedfejlődésnek nem tesz jót a krónikus parázás, mint véglet,pl az anya aludni sem képes az idegességtől.
De az ellenkezője sem, a nulla stressz, ha egyáltalán nincs sose adrenalin, kortizol szint emelkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!