14 hetesen felfröccsenő wc-víz mennyire veszélyes a babára? Ha gyors antibakteriális folyékonyszappanal megmostam magam. Alakulhat ki fertőzés?
Hallottam a hüvelyi fertőzések felszállhatnak és vetélést, koraszülést, magzatkárosodást okozhatnak.
Otthon történt. Gyorsan megmostam lent magam antibakteriális, virulicid, fungicid illat és szinezékmentes kézmosó folyékony szappannal. Hüvelybe nem mostam bele, csak a külső nemiszervet mostam meg. Tudom a hüvely flórát nem jó bántani.
Meg használok hüvelyflóra helyreállító kúpot, tejsav baktériumokat tartalmaz.
Lehet gond? Tehetek még valamit, hogy ne legyen baj?
A próféta szóljon belőled!
Sajnos hallani fertőzés miatti vetélésről. Bár nem tudom hogy jut oda be, ha ott a nyákdugó.
És okkal vagyok paramami, sajnos nem ilyen okból, de volt már egy halvaszülésem. Lehet valaki nem paramami egy ilyen után..de én igen.
Persze szoktam domestosozni, 1-2 naponta. De nem minden használat után. Aztán biztos akad benne azért egy néhány baci.
Alapból én se viszem túlzásba az intim mosakodást, nagyon kevés lactacyd feminat használok, azt kifejezetten nőknek tervezték oda lentre.
Sose hallottam ilyet, hogy valaki aggódott és amiatt vetélt el. Persze biztos van olyan, hogy pl háborús övezetben akkora stressz ér egy terhes nőt hogy elvetél. A kettő azért ég és föld.
Ellenben a legtöbb orvos szerint a vetélések legfőbb oka, a genetikai rendllenesség, a fertőzések és egyéb anyai szervi prolémák pl méhtesti gondok, esetleg hormonális okok. Ezt nem én találtam ki. Orvosok mondják.
A fertőzés terhesség alatt gyakori dolog, mégse vetélnek el. Nem kell félni, én azt is kétlem, hogy elkapsz bármit, egészséges szervezet ezt kivédi, de ha elkapod sincs para. Kezelni kell és kesz. Kezeletlen, elfajult fertőzés csinálhat bajt.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!