Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csalódtatok, szomorúak voltato...

Csalódtatok, szomorúak voltatok mikor kiderült a nem első babátok neme?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit furán tettem fel a kérdést... Bocsi🙈 van már 2 lányom és ikreket várok. Nagy volt a boldogság mikor kiderült, meg a remény hogy az egyikük talán fiú lesz. Ma kiderült hogy lányok mindketten... Kicsit szomorú vagyok, férjem is nagyon szerette volna hogy egyikük fiú, de nem. Tudom nem ez a világ vége és szerencsére egészségesek is, csak.. Na...
2020. aug. 17. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
Elsőre fiút szerettem volna, ezért elég csalódott voltam, mikor kiderült, hogy lány. Másodjára reménykedtem, hogy fiú lesz, de mikor kiderült, hogy ismét lány, mégsem voltam csalódott már. Azt hiszem, inkább kicsit megkönnyebbültem, mivel lánnyal már volt gyakorlatom, nem kellett új dologra készülnöm. Mivel harmadikat nem tervezünk, így maradt bennem egy kis szomorúság, ha eszembe jut, hogy fiam sosem lesz. De nagyon ritkán jut eszembe.
2020. aug. 18. 04:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem. Két fiam van, már elsőre is annak drukkoltam, hogy lány legyen, de nála sem voltam csalódott, amikor kiderült, hogy fiú, és 7 évvel később a kicsinél is nagyon bíztam benne, hogy kislány lesz, de a 19 hetes ultrahangon a dokit se kellett kérdezni, olyan egyértelműen beterpesztett és az arcomba tolta a kis csomagját, hogy kérdés se volt, ő is tuti fiú 😀 Nem bántam egyáltalán, pedig tudtam, hogy több gyerek nem lesz. De úgy látszik, én arra születtem, hogy fiús anyuka legyek 😀 El se tudnám képzelni már máshogy.
2020. aug. 18. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!