Van olyan nő, akinek nincs és nem is akar gyereket?
19
2-3 eves koruktól még nehezebb!
Ki osztott észt és ki panaszkodott?? Ez egy nyilvános fórum, az kérdező aki akar és azt, amit akar, ha nem tetszik a kérdést nyugodtan tovább lehet ám görgetni.
Itt minden anyuci ilyen frusztrált és kötekedő? A kérdező megkérdezte ki nem akar gyereket
#22 vagyok, véletlen elküldtem.
Szóval a kérdező megkérdezte ki nem akar gyereket, mi leírtuk, megindokoltuk, már aki. Mi ezzel a baj? Némelyekkel ellentétben legalább a kérdésre válaszoltunk.
Jelen. 35 vagyok, nincs és nem is lesz gyerekem. Sosem vágytam rá, sőt mi több. Soha nem találtam őket se aranyosnak, se cukinak, nem olvadoztam egy baba láttán, mint sokan mások. A bömbölésük rettentően irritál, az indokolatlan hisztijük is. Naponta látok sajnos boltban, tömegközlekedési eszközökön, utcán fejhangon visítozó meg a boltban magukat földhöz csapkodó kis kölyköket, ami csak újra és újra elrettent, ilyenkor örülök csak igazán, hogy nekem ilyenekkel nem kell szenvednem. Szerencsére a férjem pont ugyanígy gondolkodik, úgyhogy mi elvagyunk így ketten a mi kis világunkban.
Nincs azzal semmi baj, ha valaki nem akar gyereket, elvégre ez nem egy kötelező dolog, totálisan magánügy. A lényeg, hogy a párunk is hasonló véleményen legyen, máskülönben ez rendszeres vitát fog okozni.
#21 Igen, tudom. Viszont szerintem egy, a világot már felfedezni vágyó gyermekben több az öröm is, mint egy olyanban, aki még egész nap fekszik és sír. Gonoszan hangzik, de én ezt tapasztalatom.
A babákkal sosem jöttem ki jól, mindig kínosan éreztem magam látogatóban. Míg egy 2-3 éves gyerekkel már jól kijövök, egy 4-5 évessel pedig már beszélgetni is tudok. Csak ámulok, némelyikük mennyire kis értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!