Van olyan nő, akinek nincs és nem is akar gyereket?
#10 Már miért lennék idegbeteg?! Azért, mert idegesít a csecsemő sírás és a hiszti, máris idegbeteg lesz az ember? Jééé, ez új, nem is tudtam róla. 🤦🏻
Nem, nem vagyok idegbeteg, de hogy is tudhatnád te ezt ismeretlenként 5 mondatból megállapítani...
Komolyan, mi a francnak kell kötözködni? Talán valahova ki van teve, hogy ide csak és kizárólag az jöhet, aki akar gyereket?? Vagy netalántán te szabod meg ki írhat ide és ki nem?
De segítek: "akinek NINCS és NEM IS AKAR gyereket?"
Számomra elég egyértelmű, hogy a kérdés azokhoz szól, akik meglepő módon nem akarnak gyereket. 🤷🏻🤦🏻
Még valamibe szeretnél belekötni?
Mi közöm van nekem ahhoz, hogy ki és hányszor teszi fel ezt a kérdést? De most úgy őszintén. Baromi ritkán olvasok itt bármit is, ezt a kérdést is a főoldalról vett észre és merészeltem rá válaszolni, mivel hogy az a célközönség, aki nem akar gyereket. Leírom normálisan a válaszom, de kva muszáj belekötni valamibe.
Olyat kérsz rajtam számon, amihez közöm nincs, ez kész.
Légy szíves ne rajtam vezesd le a frusztrációdat, köszi.
Én is ilyen vagyok.
Szerintem 2-3 éves kortól aranyos egy gyerek. Akkor már járkál, és tanulgat beszélni. Látszik a kis egyénisége.
Azonban egy sírós babával nem tudnék mit kezdeni, és a szülés is elég horror sztori szagú.
Én sem értem! Ide jönnek panaszkodni, észt osztani azok, akik sose szültek, nincsen gyerekük.
Kérdésem: miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!