Panelban lakunk, albérletben, ilyen esetben mit lehet tenni, hogy a gyerek ne essen ki az ablakon?
Figyelt kérdés
Rácsot azért nem szereltetnék fel, mert nem tudom, mennyi ideig maradunk. Annyi elég, ha csak bukón van az ablak, úgy már semmiképp nem tud kiesni?
Ha kint vagyok a konyhában, egyedül hagyhatom a szobájában csukott/bukón lévő ablak mellett?
Ne nevessetek ki, de akkora félelmem ez, hogy ki fog esni, hogy éjjel néha felriadok erre a gondolatra. Pedig még csak 7 hónapos a fiam, még ülni sem tud, csak kúszni, meg négykézláb áll. Viszont szeretnék felkészült lenni, úgyhogy minden tanácsot szívesen fogadok.
2020. aug. 15. 21:24
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! Igen, fölöttünk is lakik 2 kisgyerek, nem a fegyelmezettebb fajtából, és még mindig élnek, úgyhogy valószínűleg túlparázom ezt. De nekem az ablak az egy visszatérő félelem az életemben.
2020. aug. 15. 23:19
12/16 anonim válasza:
Nekem is nagy félelmem. 3 eves a gyerekem es imad nezelodni. Bukora szoktuk tenni mi is vagy lehet kapni ilyen biztonsagi zarat amit be lehet akasztani felul. Fogalmam sincs hol vettek de lattam ilyet oktatasi intezmenyben. Bar.. Az fa ablak volt.
13/16 anonim válasza:
Nekem is ez a legnagyobb félelmem. Nálunk is csak bukóra lehet nyitva az ablak.
14/16 anonim válasza:
Az ablakok 1%-án, ha van rács, mégse esik ki az összes gyerek.
15/16 anonim válasza:
Nem félni kell, hanem védekezni. Tessék: felszerelhető bármilyen ablakra anélkül hogy roncsolnád. Ha költöztök, leveszed
16/16 anonim válasza:
Én vagyok aki irta, hogy van gyermekzár az ablakunkon a pöckös. Pont ez az amit az utolsó belinkelt. Szuper találmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!