Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora gond, ha császár után...

Mekkora gond, ha császár után az anya nem nagyon tud pihenni?

Figyelt kérdés

Pénteken császároztak, elég jól vagyok. Persze, fáj a heg, hasfal, de azért minden nap jobb.

Sajnos, nem nagyon tudom betartani a 6 hét gyermekágyat, ma már nekem kell vinni a nagyobbat oviba(20 perc séta oda+20 perc vissza). Illetve el kell látnom a háztartást, főzni, mosni, takarítani, gyerekeket kísérgetni, rendezni.

Kicsit félek, lehet e valami gond, szövődmény emiatt?

Mire kell vigyázni?

2020. aug. 11. 06:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
Miután hazajöttünk a kórházból, egyből elláttam a babát, a háztartást, és nagyon jól esett a mozgás. Minél többet mozogtam, úgy lett egyre könnyebb és jobb, gyorsan fel is épültem.
2020. aug. 11. 10:26
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

"Sajnos, válófélben vagyok, tehát nincs segítségem, "váltótársam", nincs senki, aki 5 percre átvenné a picit, vagy játszana kicsit a naggyal, ez most így alakult."

Na így pl már teljesen érthető. :)

2020. aug. 11. 10:32
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Miért ne adhatná oviba, sokáig be voltak amúgy is zárva. Bírom az ilyen beszolasokat, mikor azt se tudják mi a szitu.
2020. aug. 11. 12:01
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Fuuu ennyi gyűlölködő mártír picsÁT...!

Kedves Kérdező, ne foglalkozz a besavanyodott nőkkel!

Könnyítsd meg a babával való együtt létet ahogy csak tudod. A nagynak is kell külön foglalkozás pl ovi, neked jót tesz egy kis séta míg elviszed + a baba is levegőn van addig.

A nagyobb gyerek semmiben sem fog hiányt szenvedni ne aggódj!

És kitartást!

Előbb utóbb rendeződik az életetek!

Nagyszerű anya vagy hidd el!

2020. aug. 11. 12:53
 15/28 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező miért nem fogtad otthon kicsit a nagyobb gyereket? Otthon el játszana, bevonnád kicsit hogy segitsen, mellette nem kellene trappolni és félni.

- Most akkor a kérdező magának szülte a gyereket, vagy a gyerekének?

2020. aug. 11. 14:45
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a rosszindulatú megjegyzésekre nem reagálnék csak annyit, hogy a gyerek alig várta, hogy mehessen oviba, imád a kis barátaival játszani, sokszor "leszúrást" kapok tőle, ha túl korán megyek érte, mert hogy ő még játszik. Minden baja volt már az elmúlt 5 hétben, hogy nem mehetett, nem éli meg egyáltalán lepasszolásnak.

Akik a kérdésre válaszoltak, köszönöm szépen! Megnyugodtam, hogy nagy baj nem lehet.

2020. aug. 11. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Hihetetlen, hogy ez a relatíve egyszerű kérdés (megint) elcsúszott egy teljesen érthetetlen irányba...
2020. aug. 11. 14:49
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem"sír a szám", csak feltettem egy kérdést.

A magánéletem nem szándékozom kitergetni és nem is tartozik a kérdéshez.

Arról meg nem tehetek(sőt, örülök neki), hogy nem aszociális a gyerekem és szeret társaságban lenni(nem, nem egyenlő azzal, hogy menekül otthonról, bármilyen hihetetlen, a kettő között van némi átmenet)

A főnyereményről meg annyit, hogy szerintem az a főnyeremény, aki ismeretlenül ilyen stílusban nyilvánul meg.

2020. aug. 11. 15:25
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

Fuu te fosrakás 23aska... 😅

Biztos csak a nő a hibás h 2 gyerekkel egyedül hagyják! 👍👌

De lelki nyomorék lehetsz... istenem...

Lehet ám, h apuka félrelépett, vagy esetleg bántalmazta, vagy szimplán szar lett a kapcsolatuk a nő meg nem akarta már elvetetni a gyerekét!

Baz.d.meg ezer oka lehet a válásra, mégis arra törekszik h egyedül megoldja a 2 gyerekkel.

Ember, neki is kell az az idő a 2.babával, mint az 1-vel volt!

Kívánom , hogy te is juss ilyrn helyzetbe!

2020. aug. 11. 15:38
 20/28 anonim ***** válasza:
79%

Szia.

Én nem foglak bántani a döntésed miatt,érthető a helyzetedben,neked is kell a pihenés.

A nagyobb gyerkőcnek kell a mozgás,a figyelem,a barátai,nem minden gyerek bír meg otthon lenni.

Az én lányom se bír meglenni itthon mert 1-2 nap és szétunja a fejét is,igaz egyenlőre még nincs második,de rajta vagyunk.

Én is próbálom majd bevonni a nagyobbat,de ugyan úgy fog menni oviba,mert nem tudnék neki annyi figyelmet biztosítani,mint szülés elött,lehet én vagyok a szar anya,le lehet pontozzni,de mindenki azt gondol amit akar őszintén,senki sem tökéletes és aki azt hiszi,az rosszul hiszi.

Vigyázz az emelésekkel,ne terheld meg magad,pihenjél annyit amennyit tudsz,vigyázz ne legyen hirtelen mozdulat.

Nekem ezeket mondta az orvosom császár után.

Nem lesz könnyű,de sok kitartással megtudod csinálni.

A sétálás az jót tesz,mert gyorsabban felépűlsz,én már 2.nap sétálgattam a kórházban,amitől frászt kaptak,mondván most császároztak és pihennem kell.

Trombózist is elkerülheted a sétálgatással,nagyobb az esélye ha csak fekszel.

2020. aug. 11. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!