Megtorpantam, hogyan kellene tovább gondolkodnom? Dönteni nem nagyon tudok.
Olyan 14-15 éves korom óta tudom, hogy akarok gyereket, és mindig úgy gondoltam, hogy 2-3 gyerekem lesz, kis korkülönbséggel. A párom is így gondolta. Először szerettem volna megteremteni az anyagiakat, mert a semmire nem akartam gyereket vállalni soha. Az anyagiak megvannak. Másodszor stabil párkapcsolat. Pipa.
És itt megállt a tudomány. Szeretnék gyereket meg nem is. Tinédzser korom vége felé és felnőtt korom elején iszonyú önértékelési problémákkal küzdöttem, vagdostam magam, és naphosszakat sírtam. Mára ezt leküzdöttem, jól érzem magam a bőrömben, és elkezdtem 3 éve edzeni, azóta teljesen jó alakom van. Ez a szüléssel akár mind tönkremehet, és én nem akarok egy lelki roncs lenni. Oké, nem törvényszerű, hogy undorító testem lesz, de mi van, ha igen? Ez a genetikán múlik, és ha anyámat nézem, akkor igenis rossz lesz. És ha lelkileg megzuhanok, akkor az nem tesz jót se nekem, se a gyereknek.
Anyám meg egy gyereket szült, ő sem zabálta végig a terhességét, nem is volt nagyon étvágya, mégis full striás. Na itt dőlt meg ez a nagy elmélet.
A modelleknek meg színésznőknek max jó genetikájuk van, vagy lesminkelik (van testsmink is).
Igen, nekem fontos a testem, és kell, hogy az ember jól érezze magát a bőrébe. Én most jól érzem magam, de ugyanígy lesz ez terhesség után is?
Én abszolút megértelek, nálam hiúbb ember szerintem kevés van a világon, nagyon félek mit tesz majd a testemmel a terhesség. De a vágy, hogy gyerekem legyen, erősebb. Ha terhesség után majd csúnyának érzem magam, akkor én nem fogok szégyellni plasztikai sebészhez fordulni, hogy varrja fel, ami kinyúlt vagy megereszkedett. Terhesség közben is lehet tenni azért, hogy óvjuk a testünket, nyilván az egészséges étkezés, nem ellustulás az alap, de lehet használni stria elleni kenőcsöt, lehet szedni kollagént.
Neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb, ha a tested fontosabb a gyereknél, akkor minden rosszinulat vagy elítélés nélkül mondom, hogy nem is kell neked igazán gyerek. Ha mégis belevágnál, akkor sok módszer van ami segít regenerálni a testet, hogy minimális legyen az amortizáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!