11/14 anonim 

válasza:

Én 1 gyereket szerettem volna. 4 van, így alakult. Több biztos nem lesz, nem is lehetne.
12/14 anonim 

válasza:

2 szeretnénk.
Ebből 1et már szültem, de a születése után elhunyt. Meg mindig kettőt szeretnék, hogy ne legyen egyedul, de sokszor gondolok arra hogy 1 legyen de egészséges, de sokszor is az eszembe jut hogy nem akarok mert mivan ha ő is beteg lesz?
13/14 anonim 

válasza:

4-et szerettünk volna. Dolgozunk az ötödiken. 😅
14/14 anonim 

válasza:

Kettőt szeretnék. Én egyke vagyok, és sokszor tűnödtem azon, hogy milyen lehetne egy tesó. Bár a mi lakásunk kicsi volt, nem lett volna ideális. Én viszont szeretnék kettőt, ha minden feltétel teljesül, stabil párkapcsolat, elegendő bevétel, megfelelő méretű lakás, illetve az első után tudjuk, hogy "elbírunk" még eggyel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!