A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
77 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

Mindig 4 gyermeket szerettem volna, nagy családra vágytam.
Az első gyermekem, spina bifidával született, ami a szüléskor derült ki. Hiába csináltattuk meg az összes lehetséges vizsgálatot.
Szerencsére, enyhe fokú, nagyon erős, ügyes fiú. De valami rémálom volt az első 6 hónap.
Most ismét babát várok, a tesztek azt mutatják, vele minden rendben. De nyilván a szüléskor fog kiderülni.
Nem merek több gyermeket vállalni.
2/14 anonim 

válasza:

Van màr egy 8 éves fiunk, heteken belül érkezik a kislányunk és itt meg is állunk. Nem vàgyunk több gyerekre, na meg èn 39 éves vagyok, időben sem fèrne bele több.
3/14 anonim 

válasza:

Férjem nagycsaládból jött, és bár nem nagy haverok a testvéreivel, ő négy gyereket is akar. Azonban a jelenlegi házunkban max két gyerek fér el, így is egy szobában... Szóval amíg itt lakunk tuti max kettő lesz. Egy már van, álomterhesség, (számomra) horrorszülés volt.
4/14 anonim 

válasza:

Kettőt. Mindketten kétgyermekes családból jövünk, ezt a mintát láttuk, erre van keret anyagilag és időben.
5/14 anonim 

válasza:

Kettő gyereket akartunk, annyi is lett. Harmadikról szó sem lehet.
6/14 anonim 

válasza:

Kettőt. Egy fiút, egy lányt. Összejött mindkettő, bőven elégnek érzem munkahelyet mellett a 2 gyereket, ellátni, nevelni, betegséget megoldani stb.
7/14 anonim 

válasza:

Egyet biztosan akartam, ikrek lett, egy kisfiú és egy kislány. Így jó minden, többre nem lenne energiánk.
8/14 anonim 

válasza:

Én 4-et szeretnék nagyon régóta, párom azt mondja 3 elég, de inkább 2. Majd meglátjuk, hogy alakul, de minimum 2-t szeretnenk, hogy ne egyke legyen a babánk. Most 6 hetes a kislányunk, lassan lehet próbálkozni a következő babaval, de meg en nem erzem azt. Azt mondjak, hogy miutan megszuletik az első baba, utána nagyon meggonduljuk, hanyat szeretnénk meg. En meg mindig azt mondom 4.
9/14 anonim 

válasza:

Mindkettőnknek van egy testvére, így mi ebből tanulva csak 1 gyereket szeretnénk. (egymásnak (velük) nem vagyunk jó testvérei). 1-re rendezkedtünk be (lelkileg és anyagilag), nemsokára próbálkozunk is összehozni.
10/14 anonim 

válasza:

Az én férjem is nagycsaládból jött. Hárman vannak testvérek. Ő azt mondta, hogy 3 gyereket szeretne, én igazából 2-t szeretnék/szerettem volna...
De az első beteg lett, úgyhogy nem lesz több sajnos. A férjem nem mer többet vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!