Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket szeretnél?

Hány gyermeket szeretnél?

Figyelt kérdés
Miért?

2020. aug. 9. 16:36
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
77 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindig 4 gyermeket szerettem volna, nagy családra vágytam.

Az első gyermekem, spina bifidával született, ami a szüléskor derült ki. Hiába csináltattuk meg az összes lehetséges vizsgálatot.

Szerencsére, enyhe fokú, nagyon erős, ügyes fiú. De valami rémálom volt az első 6 hónap.

Most ismét babát várok, a tesztek azt mutatják, vele minden rendben. De nyilván a szüléskor fog kiderülni.

Nem merek több gyermeket vállalni.

2020. aug. 9. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Van màr egy 8 éves fiunk, heteken belül érkezik a kislányunk és itt meg is állunk. Nem vàgyunk több gyerekre, na meg èn 39 éves vagyok, időben sem fèrne bele több.
2020. aug. 9. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Férjem nagycsaládból jött, és bár nem nagy haverok a testvéreivel, ő négy gyereket is akar. Azonban a jelenlegi házunkban max két gyerek fér el, így is egy szobában... Szóval amíg itt lakunk tuti max kettő lesz. Egy már van, álomterhesség, (számomra) horrorszülés volt.
2020. aug. 9. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Kettőt. Mindketten kétgyermekes családból jövünk, ezt a mintát láttuk, erre van keret anyagilag és időben.
2020. aug. 9. 17:29
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Kettő gyereket akartunk, annyi is lett. Harmadikról szó sem lehet.
2020. aug. 9. 17:30
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Kettőt. Egy fiút, egy lányt. Összejött mindkettő, bőven elégnek érzem munkahelyet mellett a 2 gyereket, ellátni, nevelni, betegséget megoldani stb.
2020. aug. 9. 17:44
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Egyet biztosan akartam, ikrek lett, egy kisfiú és egy kislány. Így jó minden, többre nem lenne energiánk.
2020. aug. 9. 17:47
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Én 4-et szeretnék nagyon régóta, párom azt mondja 3 elég, de inkább 2. Majd meglátjuk, hogy alakul, de minimum 2-t szeretnenk, hogy ne egyke legyen a babánk. Most 6 hetes a kislányunk, lassan lehet próbálkozni a következő babaval, de meg en nem erzem azt. Azt mondjak, hogy miutan megszuletik az első baba, utána nagyon meggonduljuk, hanyat szeretnénk meg. En meg mindig azt mondom 4.
2020. aug. 9. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Mindkettőnknek van egy testvére, így mi ebből tanulva csak 1 gyereket szeretnénk. (egymásnak (velük) nem vagyunk jó testvérei). 1-re rendezkedtünk be (lelkileg és anyagilag), nemsokára próbálkozunk is összehozni.
2020. aug. 9. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is nagycsaládból jött. Hárman vannak testvérek. Ő azt mondta, hogy 3 gyereket szeretne, én igazából 2-t szeretnék/szerettem volna...

De az első beteg lett, úgyhogy nem lesz több sajnos. A férjem nem mer többet vállalni.

2020. aug. 9. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!