Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Áek (volt Máv) -ban lehet...

Áek (volt Máv) -ban lehet kérni idöpontot a 18. heti Uh-ra?

Figyelt kérdés
Aki mostanában volt Uh-on,érdemes idöpontot kérni vagy nem nagyon veszik figyelembe?Ha érdemes milyen telefonszámon tehetem meg?
2010. aug. 4. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
szia.én odajártam de nem tudsz időpontot kérni ha mégis nem veszik figyelembe.tel számot nem tudok.annyit tudok tanácsolni h minnél elöbb menj oda 7-és fél 8 között és benne leszel az elsők között.csak jelentkezz be lent a betegfelvételen...remélem segítettem.5 hós tündér anyuja
2010. aug. 4. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Még annyit,hogy a genetikai uh ugye a másodikon van?
2010. aug. 4. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm mondta, hogy nagyon időben ott kell lenni, ha nem akarsz órákat várni! Volt, hogy vagy 40-50 kismama ment el egy Uh vizsgálatra!
2010. aug. 4. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom,hogy nagyon sokan szoktak lenni,ez már a második terhességem.:)Csak két éve még sok minden másként volt.
2010. aug. 4. 15:59
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Én is két éve szültem ott és tényleg másabb volt minden!

Mindenesetre hiába hívod őket nem veszik fel!Én multhéten egész héten próbáltam elérni őket de hiába!

Állítólag be kell így nyáron jelentkezni legalább is a szerdai napnál biztos!

Amúgy meg kb ha 6 órára odaérsz akkor talán van esélyed hogy 8-fél 9 körül bejutsz!

Sokan mennek már direkt korábbra!

Dokid nem tudja elintézni hogy kérjen neked időpontot?

Üdv:34hetes kismama

2010. aug. 5. 08:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem fogadott dokim van.:(Ha 7-re megyek kb mire számithatok?Ja csütörtöki nap mennék.
2010. aug. 5. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!