Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 29-30án ingyenes 4d ultrahangr...

29-30án ingyenes 4d ultrahangra megy valaki? felvételt, képet lehet kérni? én péntekre kaptam időpontot!

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hova lehet menni ingyenes 4D Uh-ra? Bocs, hogy kérdezek, és válaszolni érdemben nem tudok, de erről csak tőled hallottam, és érdekel. köszi
2009. okt. 28. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Rákerestem a neten, és azt írták, hogy felvétel nem készül.
2009. okt. 28. 13:14
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

nem lehet képet kérni, és szeritnem felesleges ilyen ingyenes izékre elmenni, mert kb 200 millióan lesznek az ember előtt. Én tuti nem mennék ilyenre, inkább fizetem a drága pénzt, de kapok felvételt a lányomról.

üdv

32 heteske

2009. okt. 28. 13:19
 4/16 A kérdező kommentje:
bocsi már gazdagkám hogy elmegyek!!!időpont van,úgyhogy nem lesznek 2millióan.korlátozott számban lehet menni.van akinek az is sokat jelent ha láthatja a gyermekét.
2009. okt. 28. 13:24
 5/16 anonim ***** válasza:
Jajj,annyira örülök,én is kaptam időpontot péntekre.Nagyon-nagyon szépen köszönöm.Mi 15 órára megyünk és ti?
2009. okt. 28. 14:09
 6/16 A kérdező kommentje:
mi 16,30-ra.nem kérdezted hogy esetleg külön díj ellenében képet készítenek e?te pestről mész?
2009. okt. 28. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem kérdeztem semmit,de azért viszünk magunkkal egy üres cd-t.Olyan boldog vagyok,mert ez a második babánk és most nem úgy állunk anyagilag,hogy megengedhetnénk magunknak.Az első babámról van egy csomó képünk sima ultrahangos meg 4d-s is,a második babámról meg még egy db képünk sincs,mert nem is ahhoz a dokihoz járok mint az elsővel,ez a doki meg nem tud képet se adni róla:(A párom még nem is látta egyszer sem na de majd pénteken:)))20 hetes vagyok,és te?Szigetszentmiklósról megyünk.
2009. okt. 28. 14:51
 8/16 A kérdező kommentje:

én 28 hetes vagyok és első bébi!sajnos a férjem nem tud eljönni,amiért nagyon szomorúak vagyunk,mert nem engedik el a munkahelyéről.de akkor sem hagyom ki ezt a lehetőséget,már nagyo várom!!!én messziről,szolnokról megyek,de még így is megéri hogy láthassam a kicsimet.közben felhívtam őket,és azt mondták hogy nem lesz a gépeken sem nyomtató,sem író,így sajnos nem tudnak semmit adni:-(

ettől függetlenül nagyon várom!!!

2009. okt. 28. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy szóltatok!Én is kaptam időpontot pénteken fél 4-re.Kihangsúlyozta a hölgy,hogy nem nyomtatnak semmit.De olyan jó lesz látni a kicsikét.Pedig már nem sok idő van hátra,de olyan nagyon kíváncsi vagyok.34 hetes kismama
2009. okt. 28. 15:10
 10/16 A kérdező kommentje:
örülök hogy kaptál még időpontot!!!te merről jössz?
2009. okt. 28. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!