Székesfehérváron a Távirda utcai sztk-ban is időpontot kell kérni vérvételre? (mert az újban úgy tudom, hogy kell)
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2009. nov. 22. 11:35
1/5 anonim válasza:
szia ha jol tudom mikor én voltam ki volt irva h mettöl meddig lehet menni...nem kell idöpont
2/5 anonim 

válasza:

én úgy tudom mostmár kell oda is időpont
3/5 anonim 

válasza:

Kismamának,18 év alatti gyerekeknek és szakrendelésről küldötteknek nem kell ídőpont.(Új Sztk)
4/5 anonim 

válasza:

Én is a Távirda utcaiba megyek, és nekem kellett időpontot kérni.Dec 3-ra kaptam, de már 2 hete kértem...
5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg meg tudná adni valamelyikőtök a régi sztk kartonozójának a telefonszámát? Nekem sajnos csak az új-é van meg. Köszi!
2009. nov. 24. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!