Mióta terhes vagyok félek vezetés közben?
Én is érzem, hogy nem tudok úgy koncentrálni, így kerülöm is a vezetést. férjem szokott vinni, ha meg tudjuk oldani.
Nagyon néhéz (és veszélyes) ennyit így vezetni. Ha egyéb betegség kóddal se működik pár hétre a táppénz, esetleg kollegákkal utazás/telekocsi nem jöhet szóba?
Kedves Kérdező!
Amióta megszületett a gyerekem, egyszerűen rettegek az autóba,a forgalomtól,a balesetektől,akkor is ha más vezet(egyenlőre nincs kocsink, de most muszáj lesz venni)
40 évesen szültem,lassan 4 éve, 22 éves folyamatos balesetmentes rutinom volt,imádtam vezetni,terhesen is végig vezettem, egyszerűen szülés után valami bekattant és azóta ez van.
Milyen érdekes, fiam születéséig imádtam vezetni, azóta lever a víz, ha kormány mögé kell ülnöm, pedig már lassan 5 éves.
Azóta nagyon sok anyukával találkoztam, aki ugyan erre panaszkodik.
Most újra terhes vagyok, 17 hetes, gondolom el fog még tartani ez s félelem egy darabig. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!