Hogorbe vezetes alatt ennyit szamitana az idopont?
Figyelt kérdés
Tudom, minden szabalyaval tisztaban vagyok,be is tartom ha tudom, de 2 gyerek mellett neha necces. Most ovu utan vagyok. 6kor szoktam merni, de ma 4kor keltett az egyik gyerek. Visszaringattam, voltam pisilni, akkor lattam h 2 ora van meresig, igy mertem. Tudom, tudom mozgas elott, meg egy idoben,de ez most igy jott ki. 36,37 volt. Movel a kezemben aludt igy 6kor nem tudtam merni, fel sem ebredtem, igy 3 oras alvas utan 8 kor mertem 36,59et. Na most akkor vajon mi a jo? Egyebeknt nem ma kezdtem ezt,de ez most uj... ekkora elteres2020. máj. 26. 09:38
1/5 anonim válasza:
Gyerekek mellett felesleges kínoznod magad a hőméréssel, mert nem lesz jó. Ha korábban kelsz kevesebb lehet a hő, ha meg később, akkor több, ha mozogsz megint csak több, ha gyerek rajtad fekszik jobban melegít, akkor megint csak több lesz a hő. Inkább használj ovutesztet. Én gyerek mellett meg se próbálom a hőmérőt.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig szepen latszott az ovu. Muszaj vagyok probalkozni, mas okokból merek, nem baba project. Persze ha osszejon az is jo, de nost nem amiatt kezdtem el. Itt most lenyegeben csak az erdekelt, miert változik ekkorat ha 2 oraval elobb es ha 2 oraval kesobb merek a megszokottól
2020. máj. 26. 13:48
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem az eltelt ido miatt mértél mást, hanem a többi tényező miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
A tobbi tenyezo alatt most csak a mozgast lehet erteni. De nem jol gondolom, hogy pont a hajnalinak kellett volna magasabbnak lennie? Hiszen ott mozogtam, ringattam,wcn voltam. A 8 orasnal pedig rogton tudtam merni ebredesnel
2020. máj. 26. 14:30
5/5 A kérdező kommentje:
A tenyen nem valtoztat, ez a nap igy kuka,tudom.. csak peobalom megerteni az okat. Pusztan kivancsisagbol
2020. máj. 26. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!