Orsi1023 kérdése:
Milyen vizsgálatokra lehet számítani ha babát szeretnénk?
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 14:26
1/7 anonim válasza:
Konkrétabban kifejtenéd?
Mi is szerettünk volna babát, teherbe estem, és kész. Utána jártunk ultrahangra 😃 Nem értem a kérdést
2/7 anonim válasza:
Àtjàrhatósàgi, spermavizsgàlat, hormonok.
3/7 anonim válasza:
1-es
Nem mindenkinek megy ilyen könnyen...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen bocsi 1-es!! Próbálkozunk 2 hónapja! Csak szerettem volna tudni hogy milyen vizsgálatokra lehet majd szükség! Szeretnék biztosra menni!
2019. febr. 5. 16:01
5/7 khniki válasza:
Én is megkérdeztem anno az orvosomat. Azt mondta, ne menjek sehova, nyugodtan szánjunk a baba projektre 1 évet. A 7. hónapban össze is jött.
6/7 anonim válasza:
Minimum 1 évet kell várni addig a doki sem csinál nagyon meg bármit. Sajnos manapság az átlag több hónap míg terhes lesz vki
7/7 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyeneket....még nincs fél éve sem hogy próbálkoznak és már vizsgálatok.🙄Nekünk 2 év után jött óssze.Én pont az ellentéte vsgyok.Úgy voltam vele,hogy nem vagyok hajlandó azt hallani hogy semmi baj,és ezért a diagnózisért elkérnek egy halom pénzt.Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!