Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek orvoshoz először...

Holnap megyek orvoshoz először, vajon mire kell számítanom?

Figyelt kérdés
Utolsó mensim óta számitasaim szerint 9+2 hetes vagyok. Holnapra kaptam időpontot,és nagyon izgulok vajon minden rendben lesz e. Nem vérzek,nem görcsölök. Viszont nincsenek tipikus terhes tüneteim. Néha émelygek. Ami van, az a nagy fokú kimerültség, jobb étvágy, étel undor egyes ételektől,és érzékenység. Nincs hányás. Émelyegni is csak ritkán szoktam. Normális ez?
2020. máj. 4. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nulla terhes tünetem volt. Néha el is felejtettem, hogy terhes vagyok.

Most már mocorog, szóval nehezen felejtem el, de kb ez az első tünetem :) még csak fáradtabb sem voltam a szokásosnál.

Arra számíthatsz, hogy kikérdez, megnézitek az embriót ultrahanggal, és a szívhangot hallva hivatalosan is megállapítja a terhességet, és elmondja, milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni az első trimeszterben.

18hkm

2020. máj. 4. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt tünetem, nyugi, és örülj 😁 gratulálok
2020. máj. 4. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Már ki kellet volna jönnie a tüneteknek igaz?
2020. máj. 4. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én sem hánytam,csak émelygés,fáradtság volt. A tünetek jönnek-mennek,mindenkinél másképp alakul. Bármikor elmúlhatnak illetve előjöhetnek a 40 hét alatt. Ne izgulj! Jó babavárást!

2020. máj. 4. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, inkább tedd össze a két kezed, hogy nincs semmi bajod :D

Nekem is csak émelygés meg fáradtság volt. De szerencsére egész terhesség alatt nem volt más. Pl édesanyám végighányta a terhességet, az miben jobb? :D Inkább lehet örülni a nulla tünetnek :)

Amúgy is jönnek mennek, lesz mikor valami nagyon nem lesz jó aztán meg semmi :D

Minden rendben lesz, tessék szép babaforma embrióra számítani :) Cuki lesz :D

2020. máj. 5. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs szinte semmi tünetem se,néha néha émelygek,fáradt vagyok meg egy két szagra érzékenyebb vagyok de nem durván. Én már voltam két hete dokinál akkor voltam 7 hetes,minden rendben volt,most megyek én is majd holnapután :) Majd megírhatnád,hogy mi volt. Gratulálok! :)
2020. máj. 5. 11:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Meg volt a vizsgálat.😊

Láttam a babámat, minden rendben. Ezt írta a leletemre: crl.: 15mm,positiv szívműködés.

És hogy 8 hetes vagyok. Végülis csak egy héttel számoltam többet.

Köszönöm a gratulációt, én is gratulálok minden kismamának!

2020. máj. 5. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
De jó,gratulálok! 😊
2020. máj. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!