Holnap megyek orvoshoz először, vajon mire kell számítanom?
Nekem nulla terhes tünetem volt. Néha el is felejtettem, hogy terhes vagyok.
Most már mocorog, szóval nehezen felejtem el, de kb ez az első tünetem :) még csak fáradtabb sem voltam a szokásosnál.
Arra számíthatsz, hogy kikérdez, megnézitek az embriót ultrahanggal, és a szívhangot hallva hivatalosan is megállapítja a terhességet, és elmondja, milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni az első trimeszterben.
18hkm
Kedves kérdező!
Én sem hánytam,csak émelygés,fáradtság volt. A tünetek jönnek-mennek,mindenkinél másképp alakul. Bármikor elmúlhatnak illetve előjöhetnek a 40 hét alatt. Ne izgulj! Jó babavárást!
Ne aggódj, inkább tedd össze a két kezed, hogy nincs semmi bajod :D
Nekem is csak émelygés meg fáradtság volt. De szerencsére egész terhesség alatt nem volt más. Pl édesanyám végighányta a terhességet, az miben jobb? :D Inkább lehet örülni a nulla tünetnek :)
Amúgy is jönnek mennek, lesz mikor valami nagyon nem lesz jó aztán meg semmi :D
Minden rendben lesz, tessék szép babaforma embrióra számítani :) Cuki lesz :D
Meg volt a vizsgálat.😊
Láttam a babámat, minden rendben. Ezt írta a leletemre: crl.: 15mm,positiv szívműködés.
És hogy 8 hetes vagyok. Végülis csak egy héttel számoltam többet.
Köszönöm a gratulációt, én is gratulálok minden kismamának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!