Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjem szerint amit itthon...

Férjem szerint amit itthon csinálok az semmi és semmirekellő vagyok,miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Ez egy ma esti veszekedés, szószerint idéztem tőle.Van egy 4 évesünk és egy 5 hónaposunk.A nagy másfél hete nem jár oviba, szeptemberig itthon vagyok a 2 gyerekkel.Nap közben természetesen csinálom az itthoni teendőket, főzni még nem főzök, azt rendelni szoktuk.A kicsi még többször ébred éjszaka, sajnos nem szopizik, így 24 óra alatt 6x fejem neki a tejet (ami alkalmankémt 40 perc).Férjem irodai munkát végez.Eddig is mindig mondta, hogy jó dolgom van itthon, nem csinálok itthon semmit stb. stb.Ma haza jött és mondta vigyem el a nagyot valahová,ő itthon marad a kicsivel.Így is volt másfél óráig voltunk oda, mikor haza jöttünk,közölte, hogy végre már hogy otthon vagyunk mert a kicsi végig nyűglődött.Most este elrendeztem a kicsit, megetettem, elaltattam, a nagyot ő fürdette.Leültem egy kicsit,mikor idegesen kijött a fürdőből és közölte hogy fürdessem meg a nagyot mert én azért kapom a fizetésem hogy a gyerekeket rendezzem.Mondtam,hogy én is fáradt vagyok, illetve itthon volt másfél órát,tudott egy kicsit pihenni (ezt direkt mondtam neki,mert szerinte egy pár hónapossal nem kell semmit csinálni, lehet mellette pihenni).Majd elkezdett kiabálni hogy ő lehúzott 9 órát a munkahelyen és fáradt és én semmibe nézem,hogy ő dolgozik.Mondtam neki ez egyáltalán nem így van, viszont ő semmibe nézi, hogy itthon miket csinálok, velem van a 2 gyerek 0-24 ben.Erre azt mondta röhögve hogy ez semmi,ez nem munka,menjek és húzzak le 9 órát az ő munkahelyén, de úgysem bírnám. (Én is irodában dolgozok/dolgoztam tudom mi van ott) Amúgy meg egy semmirekellő vagyok, és amit kiszar okosabb nálam (szintén tőle ideztem) Azt azért tudni kell hogy több diplomám van, van munkahelyem onnan jöttem el szülni elég jó Csedet és Gyedet kapok.

Teljesen összetörtem, egy felnőtt,iskolázott ember, hogy lehet ennyire primitív?!?!?!?És még akar egy gyereket, hát így hogy?!?!A sárga földig aláz...

2020. aug. 4. 21:55
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
66%
Valami van a háttérben! Nem véletlen ez a kifakadása. Vagy valami "jó indulatú" barát vagy munkatárs beszélte tele a fejét puszta rosszindulatból vagy írigységből, vagy van egy nő, aki megtetszett neki. Légy résen! Borzalmas tahó módon bánik veled, ezt ne tűrd el!
2020. aug. 4. 22:22
 12/54 anonim ***** válasza:
95%

Ha van (pontosabban LENNE) kis eszed, akkor elkezdenél azon gondolkodni, hogy meddig türöd ezt a megalázást, elkezdenéd megtervezni a jövötöket a gyerekekkel, de a férjed nélkül.

Ugyanis ez - ahogy valaki már írta - tipikus bántalmazó kapcsolat, és ha nem lépsz ki idöben, akkor teljesen tönkreteszi az önbizalmadat, tökéletes lelki függöségbe hoz, a viselkedése meg egyre drasztikusabb lesz.

MOST MÉG van lehetöséged továbblépni, 4-5 év múlva nem biztos.

2020. aug. 4. 22:23
 13/54 anonim ***** válasza:
94%

Én már pofánvágtam volna. Kézbe nyomtam volna a 2 gyereket én meg elmentem volna 1-2 napra.

Akkor megtudná milyen is ez. 🤔😑

Másrészt leülnék higgadtan elmondanám az álláspontom. Ha nem változtat ott az ajtó 🤷‍♀️

2020. aug. 4. 22:23
 14/54 A kérdező kommentje:
Van egy munkatársa/barátja (neki is szintén feleség és 2 gyerek otthon).Aztmondta vele szokták megbeszélni, hogy mi jol elvagyunk itthon, és alig várják, hogy visszamenjünk dolgozni, megtudjuk mi is az a munka, mert már elfelejtettük.
2020. aug. 4. 22:25
 15/54 anonim ***** válasza:
95%

10-es: dolgozik, ő a családfenntartó? Kérlek mondd, hogy csak poénból írtad ezeket. Szerinted ha valóban így is lenne, megtehetné, hogy így beszéljen a feleségével?

Soha nem értettem egyébként, ezt a családfenntartós dumát, ez max akkor lenne, ha a gyerek lenne már vagy 10 éves, és anyuka tényleg egy árva forinttal nem támogatná meg a családi kasszát. Anyósomnak ez a családfenntartósdi a mániája, nemrég mondtam neki, hogy basszus, kapok egy max gyedet + gyest, van akinek a fizetése nincs ennyi.

Kérdező, kicsit nem is hiszem el a hozzászólásaid után a kérdésed, nem akarom elhinni, hogy valaki ezt így eltűri. Megmondom őszintén, ha nekem mondott volna ilyeneket a férjem, nekünk már mindegy lenne, mert én ezeken soha nem tudnék túllépni, annál azért több tartásom van...

2020. aug. 4. 22:32
 16/54 A kérdező kommentje:
Millió meg egy példát tudnék irni milyen bunkó szokott lenni.A nagy oviba járt még, hozzánk az egyik pénteken vendégek jöttek.Kértem csütörtökön este, hogy másnap ha jön hazafelé vegyen pár darab tojást a boltba, tudjak sütit sütni estére a vendégeknek.Erre nekem állt, hogy szedjem össze magam meg a gyereket és menjek el én.Mondtam neki hogy ö sokkal könnyebben meg tudná oldani, nem húzgálnám a kicsit ha nem muszáj.Erre is megkaptam, hogy lusta vagyok.
2020. aug. 4. 22:32
 17/54 anonim ***** válasza:
95%
Erre az a megoldás, hogy szépen ráhagyod a két gyereket hétvégére, had "pihenjen" a "kedves apuka" hamár úgYse kell semmit csinálni ugyebár. Aztán vasárnap este hazajössz és megbeszélitek, mert ez nagyon gáz :(
2020. aug. 4. 22:33
 18/54 anonim ***** válasza:
97%

Szóval napi 8 órában együtt van egy másik szexhiányos bunkóval és egymást hergelik. Hát ez rosszul hangzik. :-((((

Szüleid mennyire tudnának segíteni, ha egyedül nevelnéd a gyerekeket?

Lakásotok közös vagy valamelyikőtök különvagyona?

Ha szüleid tudnának támogatni, akkor ülj le, beszéld meg a férjeddel, hogy ha így folytatja, rövid úton válás lesz a vége.

Ha nincs segítséged, akkor azért legyél óvatos... Kezdj egy B-tervet készíteni, hogy mit, hogyan tudnál megoldani egyedül. A kicsit egy éves kora után lehetne bölcsődébe adni, gondolom. Ha kész a B-terv, ami ha nehezen is, de vállalható, akkor ugyanígy ülj le a férjeddel.

Más a kutyájával nem beszél úgy, ahogyan ő a gyerekei anyjával.

Mondom ezt férfiként.

Megértem azt a válaszolót, aki azt írta, hogy ő már pofán vágta volna.

2020. aug. 4. 22:37
 19/54 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a nagyot is ellenem neveli.Egyik nap mostam a gyerek fogát és ő ököllel arcon ütött.Mondtam hogy nem szabad, sarokba allitottam.Haza jött az apja elmondtam hogy mi történt (a gyerek is ott volt) azt hittem ő is megdorgalja hogy nem szabad vagy ilyesmi, erre azt mondta, hogy biztos csinaltal valamit (marmint en) és megérdemeltem hogy a gyerek megütött.
2020. aug. 4. 22:38
 20/54 A kérdező kommentje:
Ezeket anyukámon kivül nem is nagyon tudom masnak mondani mert nem hiszik el, a külvilág felé teljesen más.Mindenkinek behízeleg, mindenkit le tud venni a labáról....de ha tudnak hogy mit csinal itthon..nagyon szomorú.
2020. aug. 4. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!