Most emiatt, hogy csak "gyesen vagyok" tényleg egy semmirekellő eltartott nő vagyok?
Férjed? Ő tudja ezeket a beszólásokat? Neki mi a véleménye?
Ha a férjed nem így gondolja, hanem meg van elégedve ezzel a helyzettel, akkor a rokonokat elküldeném nagyon-nagyon messzire.
Vagy vannak anyagi gondjaitok, amiről ők tudnak? Csak úgy nem mondanának ilyet, nem? Mi az alapja ennek?
Én csak azt nem értem, hogyha ér egy kritika, akkor minek magyarázkodsz és próbálod elfogadtatni velük az életeteket. Ők élnek benne? Nem.
Ha otthon ülnél egész nap és semmit sem csinálnál, konkrétan ahhoz sincs semmi közük.
Én is kaptam pár ilyen próbálkozást, de csak annyit mondtam, hogy "köszönöm, nekünk így megfelel". Ha elkezdessz magyarázkodni, csak felületet adsz a támadásra. Látod itt is magyarázkodsz, hogy mennyire meg tudtok élni. Pedig ez tényleg a Ti dolgotok. Úgy érzem, hogy Te sem vagy elégedett az életetekkel mert másoknak akarsz megfelelni, de ez csak frusztrációhoz vezet.
Nem bántásból írom ne érts félre, de tényleg ez a legegyszerűbb módja. Ha pedig akkor sem hagyja abba, akkor felállsz és elköszönsz.
Nem vagy semmirekellő, eltartott pedig most mit szépítsük 25 ezerből nem élnél meg gyerekkel.
Egyébként elmúlt 2 évben kell 365 munkanap abból bőven hiányozhat pár hónap. Szóval valami azért ebbe még van.
Lehet hogy azt furcsállják,hogy nem terveztétek vagy mert így nyilván nem tervez normális ember.
Kereshet akár mennyit egy férj de azért nagyon nem mindegy hogy valaki 2 évig 25 ezres gyes-t vagy 70-80 ezres gyed-et kap. Ne legyünk álszentek, mindenki pénzből él.
Én is tudatos családtervezés híve vagyok, és nagyon meglep amikor valaki nem tervez előre. Azért gyerekvállalás elé nagy dolog az ember életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!