Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rosszat csinált...

Mit tegyek, ha rosszat csináltam és most már rettegek a szüléstől?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok, és nézegettem pelenkázós, szoptatós, öltöztetős videókat a youtube-on, amikor rábukkantam egy szülést dokumentáló videóra, ilyen reality jellegű. Az orvos nem is mondta el a nőnek, hogy mi lesz (burokrepesztés), csak miután rákérdezett. Aztán a nőnek fel kellett húzni a lábait a kezével, és az orvos meg rákönyökölt a hasára, és tolta (ha ez a jó szó rá) kifele a kisbabát. Nem tudom, hogy a nőnek ez fájt-e, de kommentben írták, hogy ez őskori módszer. Percekig állt a szülés is. Megszületett. A szülés előtt meg szegény nő úgy szenvedett, hogy alig bírt ülni.

Tudom, hogy nem kellett volna megnéznem, nem is értem, miért néztem meg, de nagyon megijedtem a szüléstől és most már nem is "akarok" szülni, vagy hogy is mondjam. Olyan szinten felstuffoltam magam, hogy rám jött a hányinger is. 3 órája csak kattogok és úgymond zaklatott lelkiállapotban vagyok (?). Ittam már egy kis vizet, elmentem egyet sétálni, megmostam az arcom, de így se tudok lenyugodni. Nagyon félek a szüléstől. Tudom, hogy sok nő átesett már rajta, de nagyon megijedtem. Azt gondoltam, hogy nem lesz egy leányálom, de most nagyon félek, és ha egy ilyet nem tudtam következmény nélkül végignézni, akkor nem tudom, hogy fogom átélni. Félek, de nem tudom, hogy mitől félek, mert még nem szültem, első baba.

2020. aug. 4. 19:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
94%
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ mostmár csak nevetek rajtad,eddig sajnáltalak. minden jót! 😂
2020. aug. 6. 13:51
 32/33 anonim ***** válasza:
94%
Aztaaa. Hát gratulálok. Gondolom, az alvástréninges kérdés is a tiéd...
2020. aug. 6. 14:06
 33/33 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ajanlom a csaszarvonal szulesfelkeszitojet, arra is ugyanugy erdemes felkeszulni, sot, meg jobban is. Elarulom amugy, hogy nem a kitolas altalaban a szules fajdalmas resze, es a gatmetszesbe sem kell beleegyezni. Pszichesen hol konnyebb, hogy egy nagy tut beleszurnak a hatadba, aztan mikor kirangatjak beloled a gyereket olyan, mintha raulnenek a mellkasodra? A csaszaros heget pedig, ha rosszul varrjak, vagy elcsesznek valamit, akkor nem annyit fogsz vele szenvedni, mint egy gatsebbel, es tevhit, hogy a csaszarosoknak nemfaj a szex utana. Hiszek benne, hogy mindenkinek joga van ugy szulni, ahogy szeretne, de a valaszaidbol az jon le, hogy a csaszarrol ugyanugy nem tudsz szinte semmit, mint a huvelyi szulesrol. Ugyhogy azt javaslom, amit eddig: tajekozodj.
2020. aug. 6. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!