Hogy döntöttetek a baba nevéről? Nem tudom, hogy mit tegyek, minden nevet átnéztem már, de semmi.
A naptárt már vagy 100x végigolvastam, és mindenféle oldalon megnéztem az anyakönyveztethető neveket Magyarországon, de egyik se tetszik.
Előnye annyi, hogy tudom, hogy nem fogom elnevezni a fiamat vagy a lányomat: Zsüsztin, Didra, Diké, Alegernon meg Atakám, hát meghalok, milyen nevek vannak a világon!
(Ezzel nem bántani akarok senkit, csak elképesztő, milyen nevek vannak, a Pompóniától kezdve az Alváróig...)
Valahogy semelyik név nem tetszik. Nem tetszenek a ritka nevek, se a gyakoriak, se a külföldiek, se a magyar nevek, és nem tudom, mi legyen. A baba neme kislány🥰
Nem tudom, hogy hogy lehet ez, de egyik magyar anyakönyvezhető név se tetszik. Azt hittem, hogy ha majd tudni fogom a baba nemét, akkor könnyebb lesz, de nem. Végignéztem az összes lánynevet, többször is, de nem találtam nekem tetszőt.
Gondoltam már arra is, hogy valamelyik családtagról nevezem el, vagy hogy az én nevemet kapja, de azt inkább nem.
Más is volt már ezzel így?
A név Alexis, de itthon csak Alexisznek lehetne kérvényezni, úgy meg hülyén néz ki.
Tudom, vannak hasonló nevek (Alexia, Alexa, Alesszia, Alexandria, stb), de nekem ezek nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!