26-27 fokos szobahomersekleten sok a husszujju es a hosszu nadrag alvashoz?
Figyelt kérdés
1 eves 2 hos babam soha nem maradt betakarva , ezert mindig ugy oltoztettem ejjelre hogy ne fazzon kitakarozva. Mostanra mar be sem takarom csak felek hogy tul sok a ruha rajta . Rovidbe meg felnek hagyni egesz eszakara, este 21 oratol reggel 6-ig alszik .Szerintetek?2020. aug. 3. 19:09
11/24 A kérdező kommentje:
nekem baba marad orokre :))
Amugy igen , en hosszuban alszok eppen csak zokni nincs rajtam es meg egy vastag pokroccal is betakarozok ... de nem azert mert fazok csak szeretem a meleget .
2020. aug. 3. 19:36
13/24 anonim válasza:
Olvasni is rossz volt. De ha te ezt szereted, lehet hogy ő is. Az én 3 évesem egy szál bugyiban alszik most (mi is). Lehet ez családi vonás, de mi nem bírjuk a hőséget. 18 fokon szeretek aludni.
15/24 anonim válasza:
Nagyon sok. Az én 15 hónaposom is csak egy pelusban alszik.
16/24 anonim válasza:
Úristen, már olvasás közben kerülget a hőguta :D
27 fok nekünk éjjel-nappal halál. A gyerek izzad,én izzadok, pelus és maximum egy napozó,rövid body, aztán maradt a pelus, mert folyt róla a víz a melegben.
17/24 anonim válasza:
Amúgy nem izzad? Éjjel nem ébred gyakran?Az enyém se takarhato,de ujjatlan+ rövid nadrág van rajta és így is van hogy melege van.
18/24 anonim válasza:
Rengeteg. Rövid naci póló bőven elég. Ha nagyon túl akarod tolni adj rá egy zoknit
20/24 anonim válasza:
#3 vagyok, hozzáteszem sokat számít, hogy mihez szoktak. Nálunk hazajöveteltől 23-24-25 fok volt a szobában (paraapu), akkor még body+rugi+hálózsák volt rajtuk. Most 25 fokban rugiban szoktam nézegetni a tarkójukat és hideg szokott lenni, olyankor dobok rájuk egy textilpelust. Szóval szerintem szoktatás kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!